Foto: Publicitātes foto
Jaunā māmiņa un "pirmās tetovētās latviešu modeles" titula īpašniece Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) pēc bērniņa dzemdēšanas ar lielu sparu pievērsusies sportiskajām aktivitātēm – viņa sākusi "audzēt" muskuļus.

Savu pirmdzimto dēliņu Liene laida pasaulē septembrī. Būdama vēl grūta, Lee vairākkārt paziņoja, ka, gaidot mazuli, ēd visu, kas kārojas, taču pēc dzemdībām atsāks apmeklēt sporta zāli, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem.

Seksīgā Lee ātri vien atguva savas iepriekšējās ķermeņa aprises. Jaunā māmiņa neslēpa, ka ieguldījusi smagu darbu, lai to izdarītu un regulāri apmeklējusi sporta zāli - lai viņa pūliņu augļus redzētu arī citi, Liene sociālajos tīklos publiskoja savu dibentiņa selfiju un arī kailfoto.

Lai gan šobrīd viņas ķermenis ir gandrīz ideāls, Seksīgā Lee negrasās apstāties. Viņa nolēmusi turpināta apmeklēt sporta zāli un pievērsusies daudz nopietnākiem vingrojumiem - stieņa cilāšanai. Liene sociālajos tīklos arī publiskojusi aizkulišu foto un video no treniņiem, kuros skaidri redzams, ka viņas muskuļi kļuvuši apjomīgāki.

Tetovētā modele regulāri apmeklē sporta zāli, kur trenera pavadībā izpilda dažādus vingrojumus. Tiesa, viņas draugi pārlieku lielo aizraušanos ar muskuļu kačāšanu vērtē neviennozīmīgi - kamēr daži Lieni slavē, citi sociālajā tīklā Facebook pauduši viedokli, ka sievietei tik lielus muskuļus nevajagot.


Par spīti tam, Lee nolēmusi treniņus turpināt. Lai rezultāti būtu vēl labāki, viņa iecienījusi arī dažādus proteīniem bagātus kokteilīšus, kurus iemalko pēc treniņa. Jau vēstīts, ka arī savu placentu pēc dzemdībām Liene notiesāja, pagatavojot veselīgu un vitamīniem bagātu smūtiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!