Foto: Instagram.com/malinovskaya_tv/RIA Novosti/Scanpix
Stilīgākā krievu stilista un pašpasludinātā dziedātāja Sergeja Zvereva vārds komentārus neprasa – viņš savulaik posis pašu Allu Pugačovu. Arī pasākumu un dažādu TV raidījuma vadītāja Maša Maļinovska ir ne mazāk populāra. Abām šovbiznesa zvaigznēm ir kaut kas kopīgs – kolorīts izskats.

Tiesa, katram pašam spriest, cik daudz mākslīgu uzlabojumu piedzīvojušas abu superzvaigžņu sejiņas, bet Krievijas izklaides izdevumu novērtējums ir vienprātīgs – Maša un Sergejs šobrīd izskatās teju kā divas ūdenslāses.

Fakts, ka abi kļuvuši tik līdzīgi, sociālajos tīklos jau labu laiku liek rīvēties Zvereva un Maļinovskas faniem. Diženā stilista pielūdzēji ir pārliecināti – TV raidījumu vadītāja apzināti kopē Sergeja tēlu un mēģina aizēnot viņa daili.

Viena no Zvereva atpazīšanās zīmēm ir viņa pilnīgās, sulīgās lūpas, un stilista fanu armija novērojusi, ka arī Mašas mute laika gaitā kļuvusi īpaši izteiksmīga, turklāt lūpu izliekums esot teju tāds pats kā Sergejam.

Abu Krievijas zvaigžņu atbalstītāji ar viedokļiem apmainās sociālajos tīklos, bet netrūkst arī tādu, kas nejūsmo ne par vienu no abiem un gluži vienkārši uzskata – gan stilists, gan raidījumu vadītāja ir droši ierindojami plastisko operāciju izķēmotāko Krievija zvaigžņu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!