Foto: Privātais arhīvs

Komunikācijas aģentūra A. W. Olsen & Partners izveidojusi Latvijas slavenību popularitātes sociālajos tīklos reitingu, un pārsteidzošā kārtā ar lielāko sekotāju un fanu pulku var lepoties videomemuārists Stass Davidovs (attēlā labajā pusē), kura vārds, iespējams, daudziem neko neizsaka.

Celebrity box SM Top 100 topā ir apkopoti simts paši populārākie latvieši, kuri sociālo tīklu vietnēs Draugiem, Facebook, Twitter un Instagram pulcējuši vislielāko draugu un sekotāju skaitu. Stass ir šī topa līderis.

Stass milzīgu popularitāti tīmeklī iemantojis, pateicoties savam YouTube raidījumam This is Хорошо. Divas reizes nedēļā uzņēmīgais puisis savu fanu novērtējumam sniedz pāris minūšu garas epizodes, kurās asprātīgā manierē stāsta par pēdējo dienu aktuālākajiem video internetā.

Kanālam This is Хорошо, kurš izveidots 2010. gada rudenī, ir jau pieci miljoni abonētāju, un visu Stasa publicēto epizožu kopējais skatījums strauji tuvojas miljardam. Tikai likumsakarīgi, ka arī sociālajos tīklos puisis izpelnījies lielu popularitāti.


Tāpat Stasam ir arī savs Instagram foto blogs, kuram ir vairāk nekā 126 tūkstoš sekotāju. Savukārt mikroblogošanas vietnē Twitter Davidovam ir 102 tūkstoš sekotāju, un viņš, gluži tāpat kā dziedātājs Lauris Reiniks, šajā sociālajā tīklā pie savas bildes var lepoties ar "zilo ķeksīti", kas tiek piešķirts slavenībām, kā apliecinājums, ka konts nav parodija vai viltojums.

Vietnē Facebook puisis ir izveidojis profilu gan sev, gan savam YouTube raidījumam, un arī šajā sociālajā tīklā fanu pūlis seko Davidova ikdienas un profesionālajām gaitām. Stass ir atrodams arī Krievijas populārajā draudzēšanās portālā Vkontakte.

Jāatzīmē, ka Celebrity box SM Top 100 pirmajā desmitniekā iekļuvis arī basketbolists Kristaps Porziņģis, dziedātāji Markus Riva un Lauris Reiniks, reperis Gacho, hokejists Zemgus Girgensons, šovmenis Renārs Zeltiņš, BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs, dziedātājs Dons un dīdžejs Toms Grēviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!