Foto: AP/Scanpix

Lai gan neskaitāmi cilvēki visā pasaulē pielūdz slavenības un cenšas tām līdzināties, nereti izrādās, ka matu kopšana šiem cilvēkiem ir daudz būtiskāka par elementārām zināšanām. "Kur šogad notiks Kannu festivāls?" savulaik pajautāja Kristīna Agilera (attēlā), bet tālāk apkopotas vēl dažas slavenību "pērles".

Arī dziedātāja Britnija Spīrsa karjeru sāk agrā vecumā, tāpēc izglītība, protams, palika otrajā plānā. Britnija ne reizi vien īpatnēji izteikusies par nopietnām tēmām, bet parasti tiek izcelta sekojoša ģeogastroatziņa: "Es nekad negribētu braukt uz Japānu. Vienkārši tāpēc, ka man negaršo zivis, bet tur pie viņiem Āfrikā tās ir dikti iecienītas".

Āfrikas bērni satrauc arī citu dziedātāju - Meraiju Keriju. "Katru reizi, kad pa televizoru redzu tos nabaga badā mirstošos bērnus, bet visā pasaulē viņu ir daudz, es nevaru novaldīt asaras. Protams, es gribētu būt tikpat tieva kā viņi, bet visas tās indīgās mušas, nāve un citas šausmas - to gan nē," izteikusies Kerija.

Arī basketbolists Šakils O'Nīls reiz paspīdēja ar savu inteliģenci. Pēc viņa komandas vizītes Grieķijā žurnālisti Šakam jautājuši, vai viņš apmeklējis arī Partenonu, uz ko sportists atbildēja: "Godīgi sakot, nemaz necentos iegaumēt visu to klubu nosaukumus, kur mēs tusējāmies".

Savukārt futbolistam Devidam Bekhemam ir zināmas problēmas ar pasaules reliģijām. Kādā no intervijām, kurā Bekhemam jautāja par viņa vecāko dēlu Bruklinu, sportists pauda sekojošu dilemmu: "Es noteikti nokristīšu Bruklinu, pagaidām gan vēl neesmu izlēmis, kurā reliģijā".

Tikmēr viņa sieva Viktorija Bekhema, kura pati lepojas, ka nav izlaidusi gandrīz nevienu vīra komandas spēli, pa šiem gadiem tā arī nav iemācījusies orientēties futbolā. "Es joprojām gandrīz neko nesajēdzu no futbola. Es saprotu, kas ir vārtu guvums - tas laikam tajā spēlē skaitās pats svarīgākais," neslēpj Bekhema.

Arī Viktorijas bijušās grupas Spice Girls cita dalībniece Emma Bantona ir izcēlusies ar visai interesantu atziņu. "Ak, kā es gribētu, lai arī vīriešiem būtu lieli krūšu gali, jo man tik ļoti patīk tos aiztikt! Kad es ierakstu dziesmas, vienmēr turu rokas uz krūtīm - tas ir ļoti ērti un patīkami," izteikusies Baby Spice.

Īpatnēja seksualitāte īsti nav saprotama arī Arnoldam Švarcenēgeram - viņš tomēr ir skarbs vecā kaluma ārietis. "Es uzskatu, ka homoseksuālām laulībām būtu jānotiek tikai starp vīrieti un sievieti," izteicās tobrīd vēl Kalifornijas gubernatora amatā esošais "Terminators".

Tāpat kā ikviena cita modele, arī Linda Evandželista par diētām dzirdējusi ne tikai pēc nostāstiem. Tiesa, viņas pašas formulējums par šo tēmu ir visai interesants: "Es neievēroju nekādas diētas. Es vienkāršu ēdu daudz mazāk, nekā man gribētos". Un vēl cita klasiska "pērle" no slavenās modeles: "Tas ir Dievs, kas mani radījis tik skaistu. Ja es nebūtu skaista, noteikti kļūtu par skolotāju".

Savukārt tabakas tirgotāji var teikt lielu pateicību aktrisei Sjennai Millerei. "Es dievinu cigaretes! Man patīk smēķēt un es uzskatu, ka, jo pozitīvāk jūs izturaties pret smēķēšanu, jo mazāk ļaunuma tā var nodarīt".

Turpretī cita aktrise Brūka Šīldsa ir kaislīga pretsmēķēšanas propagandētāja. Viņa reiz izteicās: "Smēķēšana nogalina. Bet, ja jūs esat nogalināts, tad zaudējat ļoti būtisku savas dzīves sastāvdaļu".

Lai gan daudzi no šiem cilvēkiem kļūdījušies tāpēc, ka domājuši par pārāk nopietnām lietām, kanādiešu aktrise un modele Pamela Andersone pat necenšas izlikties gudrāka. Viena no viņas labākajām pērlēm skan šādi: "Es ne par ko nedomāju pārāk daudz. Kad es daudz sāku domāt, tad jūku prātā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!