Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā interesantu, bet tajā pašā laikā nedaudz biedējošu notikumu piedzīvojusi Rīgas mēra Nila Ušakova sieva Jeļena (attēlā). Viņai Londonas Haidparkā uzbrukusi vesela vāveru armija.

Jeļena pēdējā laikā visai bieži uzturas Londonā. Protams, viņa apmeklē arī šīs pilsētas ievērojamākās un populārākās vietas, bet īpaši lielā cieņā viņai ir Haidpars, kurā mitinās paprāvs pulciņš dažādu dzīvnieku, arī nekaunīgas un cilvēku pieradinātas vāveres.

"Šodien man uzbruka vāveres. Jā, tieši tā - uzbruka. Tas viss sākās ar vienu mazu vāveri, kura gudri pieskrēja klāt, lai pamielotos ar mandeļu riekstiem. To ieraugot, arī citas vāveres, plivinādamas astes, metās pie manis," savos piedzīvojumos draudzēšanās portālā Facebook dalījusies Jeļena.

Kā raksta Rīgas mēra sieva, viņai apkārt sapulcējušās aptuveni 30 vai 40 vāveres, kuras visas kā viena kārojušas pamieloties ar gardumiem, ko Jeļena bija paņēmusi līdzi, un mazās radības nedevās prom, kamēr nebija visu apēdušas.

Aptrakušie un izsalkušie dzīvnieki metušies virsū Jeļenai. Viena vāvere aši uzskrējusi pa viņas muguru un apsēdusies uz pleca, savukārt vēl kāda cita uzlekusi uz sievietes rokas. Grauzēji notiesājuši visus mēra sievas līdzi paņemtos gardumus un no viņas atkāpušies tikai tad, kad mutes bijušas piestūķētas ar našķiem.

"Vāveres mani atstāja ar tukšām rokām un netīriem džinsiem, jo tās rāpās arī pa manām kājām. No parka nācās ātri evakuēties," notikumu gaitu atklājusi Jeļena, kuras stāsts ieinteresējis arī viņas draugus un paziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!