Foto: LETA

Savulaik populārais dažādu televīzijas šovu vadītājs Valters Krauze (attēlā), kurš labu laiku pazudis ne tikai no televizora ekrāniem, bet martā pametis arī darbu radiostacijā Star FM, šovasar pašmāju šovbiznesā atgriezīsies kā aktieris.

Pērnā gada rudenī Krauze negaidīti pameta šovu Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas, kur viņa vietā šova vadību uzņēmās Krauzes ilggadējā ekrāna partnere Baiba Sipeniece-Gavare, bet martā viņš atstāja darbu radio Star FM rīta programmā Zoopasta.

Toreiz Krauze publiski atzina, ka ilgstošā disciplīna piecu gadu garumā viņu ir nogurdinājusi un viņš beidzot vēlas izgulēties. Toreiz par saviem nākotnes plāniem Krauze runāja izvairīgi, vien atklājot, ka vasaras plāni viņam esot skaidri.

Tomēr tagad tapis zināms, ka pašmāju šovbiznesu humorists pamest negrasās - režisors Voldemārs Šoriņš uzsācis darbu pie jaunas brīvdabas muzikālās izrādes Grēku kalna dēkaiņi, kuru dažādās Latvijas pilsētās šovasar piedāvās Muzikālais teātris 7, un kopā ar Krauzi šajā izrādē piedalīsies arī Jolanda Suvorova, Jānis Skanis, Liene Šomase un citi.

"Neesmu vēl lomas tekstu lasījis un mēģinājis, tāpēc nevaru neko sīkāk komentēt. Zinu, ka būšu režisors, un viss," izdevumam Kas jauns savu atgriešanos publiskajā telpā komentējis pats Krauze.

Muzikālā teātra 7 direktors Aigars Dansbergs pastāstījis, ka teātra spēlēšana Krauzem piedāvāta jau pirms gada un viņš ar lielu prieku tam piekritis - tāpēc, ķeroties pie lugas rakstīšanas, Šoriņš režisora tēlu veidojis speciāli Krauzem, un paredzēts, ka izrādē Krauze gan dziedāšot, gan dejošot.

Šī nav pirmā reize, kad Krauze izmēģina spēkus teātra jomā - 2006. gadā viņš kopā ar Jāni Jarānu spēlēja mūziklā Mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti, kurā humoristam bija uzticēta ļaunās pamātes loma, kā arī piedalījies citos projektos, bet kino mīļi Krauzes talantu savulaik varēja novērtēt producentu apvienības Mēmais šovs filmā Es mīlu jūsu meitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!