Foto: AFP/Scanpix
Krievijas olimpiskās čempiones mākslas vingrošanā un Valsts domes deputātes Aļinas Kabajevas pusgadu vecā dēlēna tēvs esot Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins (attēlā), vēsta Rietumu bulvārprese. Puika pasaulē nācis maija beigās, bet Krievijas prese faktu par Valsts domes deputātes un olimpiskās čempiones jaundzimušo uzkrītoši izvairījusies pieminēt.

Savukārt tajos dažos interneta portālos, kas bija publicējuši kādu rindiņu par Kabajevas mazuli, informācija drīz vien pēc tam pazudusi.

26 gadus vecā Kabajeva par Putina draudzeni tiek dēvēta jau kopš 2006. gada, kad viņa aizgāja no sporta. Kabajeva savā sportiskajā karjerā izcīnījusi divas olimpiskās medaļas un 18 pasaules čempionātu godalgas, kļūstot par visvairāk apbalvoto mākslas vingrotāju vēsturē.

Pirms diviem gadiem Kabajeva kā Putina partijas "Vienotā Krievija" pārstāve tika ievēlēta Valsts domē.

Pagājušajā gadā Krievijas laikraksts Moskovskij Korespondent ziņoja, ka 57 gadus vecais Putins šķiras no savas sievas Ludmilas, lai precētos ar Kabajevu. Tūlīt pēc šī raksta publicēšanas avīze tika slēgta, bet Valsts dome drīz pieņēma partijas "Vienotā Krievija" ierosinātus grozījumus mediju likumā, ļaujot slēgt preses izdevumus par apmelojošas un nepatiesas informācijas izplatīšanu.

Putins ļoti cieši sargā savu privāto dzīvi. Viņa sieva Ludmila sabiedrībā vai oficiālos pasākumos parādās ļoti reti, bet abas meitas Marina un Katrīna dzīvo ļoti noslēgti. Viņas nav manītas ne ballītēs, ne diskotēkās, ne koncertos, bet medijiem ir pieejama tikai viena fotogrāfija, kurā iemūžinātas Putina meitas.

Vienīgais Putina "ģimenes loceklis", kas regulāri gozējas preses uzmanības lokā, ir Krievijas premjerministra labradora šķirnes kucīte Konija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!