Foto: Mango
Lai gan pirms pāris mēnešiem izskanēja baumas, ka bijušās TV sejas Žanetes Skarules (attēlā) bizness ir bankrotējis un meitene gatavojas doties meklēt laimi uz ārzemēm, Žanete turpina darboties, saucot savu biznesu vien par hobiju, ar kuru lielu naudu nenopelnīt.

Žanetes vadītais klubs Pērle pēc vairāku mēnešu pārtraukuma atkal vēris durvis apmeklētājiem, un nu bijusī vīdžejmeitene tikai pasmejas par bankrota baumām.

"Tas, ka uz laiku bijām aizslēguši Pērli, bija pirmā aprīļa joks. Patiesībā mēs vairākus mēnešus taisījām rekonstrukciju, bet varu apstiprināt, ka nekas nav apstājies," kluba bankrotu izklaides portālam Mango noliedz Skarule. Tiesa, viņa piebilst, ka par biznesu Pērli nenosaukt, jo nekādu lielo naudu tā neienes.

"Ar zaudējumiem nestrādāju, bet varu atklāt, ka Pērle pastāv tikai tāpēc, ka mums patīk to darīt, ir pietiekoši daudz entuziasma un motivācijas. Es to vairāk nosauktu par hobiju, ne par biznesu. Paēduši esam, bet tas arī viss," stāsta Skarule, piebilstot, ka piepelnās dažādos papildus darbiņos. Viņai darbs Pērlē ir sirdslieta, kuru vērts darīt arī bez īpašas atlīdzības.

"Apbrīnoju visus, kas Latvijā kaut ko organizē, jo tas prasa ļoti daudz enerģijas, bet gandarījums ir to vērts. Mazo bodīšu veidošanās Latvijā ir likumsakarīga, jo cilvēki pēdējos gados sākuši vairāk tiekties pēc kaut kā personīga, nevis pēc lielveikaliem.

Tagad ir īstais laiks, kad ikvienam iespējams realizēt savus sapņus, piemēram, atvērt savu bodīti vai taisīt un tirgot filca auskarus. Bija viens tāds brīdis, kad krīzes rezultātā no telpām izvācās daudzi firmas veikali. Tā rezultātā Rīgas centrā atbrīvojās ļoti daudz labu telpu, un visiem, kas vēlas, nu ir iespēja iet un kaut ko darīt šajās telpās," spriež Skarule.

Viņa lepojas ar to, ka bija viena no pirmajām, kas uzdrošinājās šādā veidā realizēt savu sapni. "Cilvēki mūs sauc par pionieriem. Man prieks, ka esmu kādu iedvesmojusi," teic  Skarule.

Par Pērles nākotni viņa vēl runā izvairīgi, taču izsaka cerību, ka bankrotēt viņas uzņēmums tuvākajā laikā vēl negrasās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!