Foto: Mango

Pēc neveiksmes aizvadītā gada starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Oslo latviešu dziedātāja Aisha jeb Aija Andrejeva (attēlā) apņēmās pilnveidot savas vokālās un skatuviskās prasmes – šī iemesla dēļ izpildītāja februārī dosies uz Krieviju.

Pēdējo mēnešu laikā Aisha sava skatuviskās prasmes un aktiermeistarību pēc režisora Valda Lūriņa ieteikuma izkopa režisores Annas Eižvertiņas kursos teātrī Skatuve, bet tagad dziedātāja nolēmusi mācībās doties uz ārzemēm.

Kā vēsta žurnāls Ieva, tuvāko dienu laikā Aisha mēros garo ceļu līdz Sanktpēterburgai, kur viņa divus mēnešus apgūs aktiermākslu Teātra institūtā. Tiesa gan, šajā laikā dziedātāja sola regulāri braukt mājās, lai apciemotu savu Maltas zīda sunīti Dadu.

"Dada ir sabiedriska dāma, bet, ja kas traucē, mierīgi nolien maliņā un pačuč. Viņa vienmēr pažēlos mani, ja jutīšos slikti, un priecāsies, ja būšu jautra. (..) Vecumdienās man noteikti būs sava suņu audzētava, un tā es pelnīšu naudu, kad beigšu dziedāt," intervijā stāstījusi Aija.

Dziedātāja, kura janvāra vidū atzīmēja savu 25. dzimšanas dienu, uz teātra skatuves debitēja drīz vien pēc uzvaras šovā Fabrikas muzikālais teātris, 2005. gadā atveidojot Dorotijas lomu Dailes teātra mūziklā Burvis no Oza zemes, bet aizvadītā gada pavasarī viņa piekrita atveidot lomu mūziklā Velniņi, kur viņas partnere bija dziedātāja Candy, kura nesen rebrendingojās par LieneCandy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!