Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā ar Tomu Bērziņu apprecējās viena no populārākajām latviešu dziedātājām Aija Andrejeva jeb Aisha (abi kopā attēlā). Vēl viņa ir Andrejeva, bet drīzumā kļūs par Bērziņu, lai gan uz skatuves paliks kā Andrejeva.

"Pēc pases vēl neesmu, bet drīz būšu Bērziņa. Nāksies sakārtot papīrus. Nē, [jauno] parakstu vēl neesmu ietrenējusi - man to arī Toms jautāja. Es viņa teicu - nu, sorry, vecīt, vēl neesmu iemācījusies! Taču uzstāšos es joprojām kā Aija Andrejeva - cik tad var tos skatuves vārdus mainīt," intervijā žurnālam Vakara ziņas stāstījusi Aija.

Par to, ka pēc kāzām ir jāpieņem vīra uzvārds, Aijai šaubu nekad neesot bijis.

"Pareizi ir pāriet vīra uzvārdā, un savas domas es nemainu - negribu nekādas svītriņas, piemēram, Andrejeva-Bērziņa vai vēl kas tamlīdzīgs. Man tas liekas dīvaini. Ir jāpieņem tā, kā ir," stāstījusi dziedātāja.

Būdama sievas kārtā, Aija saviem faniem sola nekļūt par tanti un turpināt būt par "skatuves spridzekli".

"Es tāpat lēkāšu pa skatuvi, es tāpat būšu tāda, kāda esmu - no sevis neizbēgt! Es vienmēr esmu teikusi, ka gribu saglabāt sevī bērnu, un es to centīšos darīt - sievas statuss to nemainīs," sola dziedātāja.

Viņas un Toma kāzas bijušas "ļoti plašas" - tikai ielūdzot radus un pašus tuvākos draugus, esot bijis vairāk nekā 70 cilvēku.

"Ooooo! Jā, esmu bijusi citās kāzās, bet šī sajūta, kad ir pašas kāzas... Bet tas ir ļoti forši, es visiem iesaku precēties! Nopietni - precieties!" Vakara ziņu intervijā rosina Aija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!