Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā pašmāju šovbiznesu satracināja internetā izplatīt video materiāls, kurā bija iemūžināts jaunais dziedātājs Ainars Bumbieris (attēlā) pikantās rotaļās ar kādu melnādainu puisi, bet pats mūziķis, komentējot notikušo, neslēpj, ka viņam patīk arī puiši.

"Ar nožēlu neaizraujos, jo tas man nešķiet pareizi - no šādu materiālu parādīšanās dzīve neapstājas un cilvēki nemirst," sarunā ar izklaides portālu Mango savu nostāju pamato Bumbieris.

Uz jautājumu, vai viņš sevi uzskata par geju, dziedātājs atbild noliedzoši. "Jā, man patīk arī džeki, bet es neesmu gejs, ja par gejiem uzskata tos, kuri pišas ar visiem riņķī, un pēc tam ar to lepojas," skaidro Bumbieris, kuram šobrīd esot attiecības ar kādu puisi.

"Man ir bijušas ilgstošas attiecības ar meiteni, kuras izjuka citu iemeslu dēļ. Tam nebija nekāda sakara ar gejiem vai homoseksuālitāti. Esmu esmu biseksuāls. Jā, man ir intīmas attiecības arī ar puišiem, bet ir daudzas meitenes, kuras var apliecināt to, ka man patīk sekss ar sievietēm - es neesmu homoseksuāls," atklāts ir jaunais mūziķis, kurš savu seksualitāti nekādos "rāmīšos" likt īsti nevēlas. 

Komentējot pikantā video publiskošanu, Bumbieris ir pilnīgi pārliecināts, ka par to atbildība ir jāuzņemas viņa nu jau bijušajam producentam Jurim Milleram.

"Es to zinu noteikti, jo šīs bildes viņš bija sūtījis manai mammai un draugiem, un tad, kad es vēl strādāju ar viņu, viņš draudēja, ka gadījumā, ja sadarbību pārtraukšu, viņš tās publiskos. Tagad tas notika," savu versiju par notikušo sniedz Bumbieris.

"Jurim ir tāda tendence taisīt šādas kolekcijas," Millera darbības stilu sadarbībā ar mūziķiem raksturo Bumbieris un atklāj, ka producenta rīcībā ir daudz dažādu kompromātu par lielāko daļu pašmāju mākslinieku.

"Tāpēc visi mēģina ar viņu sadzīvot pa labam, jo es, piemēram, to nedarīju, un tas beidzās šādi," skaidro Bumbieris un pastāsta, ka pikanto kadru uzņemšanas brīdī viņš ir bijis dzēris.

To, kāpēc jaunais dziedātājs par spīti visiem skandāliņiem, kuros iekļuvis Millers, savulaik tomēr ar viņu turpinājis sadarbību un pat ļāvis sevi iemūžināt divdomīgā fotosesijā, Bumbieris pamato ļoti pragmatiski: "Man tas bija izdevīgi, un es varēju nopelnīt lielu naudu".

Lai gan izplatītais videomateriāls Bumbieri neesot nopietni satraucis, viņš, viņa ģimene un draugi ar prasību jau vērsušies policijā, lai sauktu Milleru pie atbildības un liegtu viņam iespēju nākotnē turpināt šantažēt citus, jo "kompromāti viņam ir par jebkuru".

Sarunas laikā dziedātājs arī vairākkārt uzsver to, ka Millers ir gejs - katru nakti viņa gultā esot cits puisis, un ar saviem iekarojumiem producents arī atklāti lieloties, bet publiski atzīties nevēloties.

Uz jautājumu, kādēļ, viņaprāt, Latvijā tikai pāris vīrieši spējuši atzīt savu netradicionālo seksuālo orientāciju, Bumbieris to pamato ar ārkārtīgi homofobisko sabiedrības attieksmi. "Tie cilvēki, kuru darbs ir saistīts ar intensīvu komunikāciju ar sabiedrību, saprot, ka viņi nevar pateikt, ka ir geji. Iedomājieties, kas ar viņiem notiks," prāto Bumbieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!