Foto: Publicitātes foto

Populārākie Latvijas mūziķi un dažādu radošo sfēru darboņi šonedēļ sanāca kopā labdarības pasākumā, kurā sniedza morālo atbalstu pasaules apceļotājam Jānim Vaišļam pirms drīzumā gaidāmās sirds transplantācijas operācijas. Uz viesu fona īpaši izcēlās leģendārās rokgrupas Līvi ģitārists Ainars Virga (attēlā). Viņš piedzīvojis krāšņas vizuālās pārvērtības.

Virgas tēls labdarības koncertā bija ieturēts īstenā rokeru stiliņā. Viņš no matu galiņiem līdz papēžiem bija tērpies ādas drānās - biksēs, cimdos un garā mētelī ar vīna sarkanu oderi. Savukārt galvu mūziķis bija piesedzis ar milzīgu cepuri.

Turklāt Virga šoreiz savu skarbo tēlu bija papildinājis arī ar pieskaņotu grimu. Skatuves mākslinieks acis bija izkrāsojis ar melnu zīmuli, kas vēl vairāk izcēla mūziķa zilās acis.

Kopā ar Virgu koncertā klubā 9. vilnis Vaišļam atbalstu sniedza tādi pazīstami un populāri pašmāju mūziķi kā Liene Greifāne, Guntis Veits un Credo, Roberto Meloni, Horens Stalbe, grupa Jumprava un daudzi citi zināmi mākslinieki.

Jau vēstīts, ka Jānis Vaišļa sirgst ar sirds amiloidozi, tādēļ viņam nepieciešama sirds transplantācija. Jau saziedoti viņa dzīvības glābšanai nepieciešamie 120 000 eiro, un janvāra sākumā pasaules apceļotājs dosies uz klīniku Vācijā, kur viņam tiks veikta operācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!