Foto: F64

Dziedātājai Anmary jeb Lindai Amantovai, kura šogad pārstāvēja Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, došanās uz Baku bija ļoti nozīmīga – viņa ne tikai guva atpazīstamību Azerbaidžānā, bet arī atrada mīlestību.

Īsu brīdi pēc Anmaru atgriešanās no Eirovīzijas konkursa izskanēja runas, ka viņai izveidojušās tuvas attiecības ar konkursa producentu Aigaru Dinsbergu, kurš pēc kārtējās Latvijas neveiksmes starptautiskajā konkursā atkāpās no amata.

Lai gan iesākumā "vaininieki" par savām attiecībām runāja izvairīgi un pat centās noliegt, ka abu starpā radušās jūtas, tagad laimīgais pāris no sabiedrības uzmanības vairs nekautrējas un kopīgi apmeklē publiskus pasākumus.

Abi laimīgie mīlnieki trešdien, 11. jūlijā, bija ieradušies iepirkšanās centrā Spice, kur notika dziedātājai Olgai Rajeckai veltītas izstādes atklāšana. Tiesa, Anmary un Dinsberga ierašanās nedaudz "nozaga svētkus" pašai Rajeckai, jo sanākušie mediju pārstāvji nekavējoties metās iemūžināt pāri.

Dziedātāja un producents no sev pievērstās uzmanības nevairījās un labprāt pozēja, bet pasākuma laikā neslēpa siltās jūtas, viens otru apskaujot un citādi izrādot uzmanību. 

DELFI Izklaide atgādina, ka Anmary ir divus gadus vecā dēliņa Marta Gabriēla māmiņa, bet Dinsbergs ir precējies divu bērnu tēvs. Pašmāju mediji Dinsbergam netieši pārmeta ģimenes un bērnu pamešanu, bet pats producents skaidroja, ka viņa bērni jau ir pilngadīgi un uzsākuši patstāvīgu dzīvi, tāpēc nevar uzskatīt, ka viņš tos ir pametis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!