Foto: Privātais arhīvs
Vasaras tveicē daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki bauda atpūtu un, protams, ar spilgtākajiem savas dzīves momentiem arī labprāt padalās sociālajos tīklos, kur bildītes var novērtēt ikviens fans vai vienkārši ziņkārīgais.

Populārā pašmāju dziedātāja Liene Šomase (attēlā) ir starp aktīvākajām sociālo tīklu lietotājām no vietējo šovbiznesa zvaigžņu vidus, un arī viņa, kā daudzi citi, iecienījusi Instagram piedāvātās iespējas, kas ļauj fotoattēlus uzlabot arī ar kādu jauku filtriņu.

Šīs nedēļas sākumā Šomase savus Instagram sekotājus iepriecinājusi ar foto, kur viņa redzama, peldkostīmā vaļojoties atpūtas krēslā, un šis attēls ātri vien guvis viņas fanu simpātijas, ko apliecina arī krietni lielais "patīk" atzīmju skaits.

Jau vēstīts, ka šis gads dziedātājai nesākās īpaši veiksmīgi - tapa zināms, ka pajukušas viņas attiecības ar Bruno Holstu, kurš izrādījies blēdis un krāpnieks, kas ne tikai salauzis dziedātājas sirdi, bet arī apzadzis viņu.

Tiesa, no nepatīkamās šķiršanās Šomasei izdevies atžirgt un šovasar viņa ne tikai bauda laika apstākļus un atpūšas, bet arī uzstājas dažādos pilsētas svētkos un citos pasākumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!