Foto: Vida Press
Kopš brīža, kad tapa zināms, ka izjukusi savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijušās dalībnieces Melānijas Braunas jeb Melas B desmit gadus ilgusī laulība ar filmu kinoproducentu Stīvenu Belafonti, ne mirkli nav bijis garlaicīgi – tabloīdi piedāvā vienu skandālu pēc otra, un nesen gaismā atkal nākuši satraucoši noslēpumi.

Vēsts, ka "spicā" Mela iesniegusi šķiršanos, pasauli pāršalca marta izskaņā. Drīz vien atklājās, ka viņas laulība bijusi visai savdabīga – dziedātāja ar vīru labprāt piekopuši grupveida seksu un to arī filmējuši.

Lai gan Mela tiesu dokumentos bija norādījusi, ka vīrs viņu fiziski iespaidojis, pazemojis un piespiedis nodarboties ar grupveida seksu, kā arī padarījis grūtu ģimenes auklīti, bet vēlāk meiteni piespiedis veikt abortu un atpircies no viņas ar vairākiem simtiem tūkstošu ASV dolāru, pāra bijusī bērnu pieskatītāja Loreina Džila apgalvo, ka patiesībā Melānija viņu pavedinājusi un pierunājusi iesaistīties draiskās izdarībās ar viņas vīru.

Šobrīd 26 gadus vecā Džila, kura uz ASV pārcēlusies no Vācijas, sniegusi liecību, kurā aizstāvējusi Stīvenu. Izdevums "Mail Online", atsaucoties uz tiesu dokumentiem, vēsta, ka dziedātājas bijusī auklīte uzskata – Mela izmantojusi to, ka meitene bijusi naiva un nepieredzējusi.

Džila par Melānijas bērniem sākusi rūpēties, kad viņa bijusi vien 18 gadus veca. Darba attiecības drīz vien pāraugušas draudzībā un regulārās erotiskās izklaidēs ar Melu un viņas vīru. Turklāt sieviete uzsvērusi, ka iniciatore bijusi tieši Brauna, nevis viņas dzīvesbiedrs.

Auklīte apgalvojusi, ka vispirms viņai izveidojies romāns ar Melāniju, kura reizēm abām pievienoties gultā uzaicinājusi arī vīru. Tāpat viņa skaidrojusi, ka Mela bijusi tā, kura labprāt filmējusi grupveida seksu.

Džila, kura ar pāri iepazinās 2009. gadā kādā Losandželosas restorānā, kad viņa studējusi apmaiņas programmā, norādījusi, ka Melānija "pavedinājusi naivu un ziņkārīgu 18 gadus vecu apmaiņas studenti no ārzemēm, izmantojot alkoholu, savu slavu un seksu".

Brauna savās apsūdzībās pret vīru bija norādījusi, ka Stīvens 2014. gadā auklīti padarījis grūtu, bet vēlāk licis viņai veikt abortu un samaksājis 300 tūkstošus ASV dolāru. Džila tiesu dokumentos norādījusi, ka viņa nepamatoti nodēvēta par "ģimenes postītāju, prostitūtu un šantažētāju".

Džila, kura šobrīd jau ir apprecējusies un nodibinājusi ģimeni, skaidrojusi, ka abortu viņa patiešām esot veikusi, tomēr bērna tēvs nav bijis Stīvens, bet gan kāds vīrietis, ar kuru viņai bijis vienas nakts sakars. Savukārt Melānija viņai toreiz esot palīdzējusi šo lietu nokārtot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!