Foto: Vida Press

Dziedātājas Solendžas tēvs izteicies, ka maijā notikušais ķīviņš starp viņa meitu un mūziķi Jay Z ir bijis iestudēts, lai pārdotu vairāk biļešu uz Solendžas māsas Bejonsas (visi trīs attēlā) un Jay Z koncertiem On The Run turnejas ietvaros.

Šogad notikušā incidenta fotogrāfijas tika nopludinātas internetā. Tajās redzams, kā Solendža uzbrūk Jay Z Ņujorkas Standart Hotel liftā, kamēr Bejonsa uz notiekošo noskatās no malas.

"To sauc par "džedaju prāta triku". Tas parasti nostrādā. Es zinu, jo esmu to izmantojis. Pašlaik norisinās tūre un visi par to runā.

Pārdoto biļešu skaits pieauga, turklāt Solendžas albuma pārdošanas apjoms palielinājās par 200%," Hjūstonas radio 104.1 KRBE programmā The Roula And Ryan Show izteicās Bejonsas un Solendžas tēvs Metjū Noulzs.

Pēc incidenta visi trīs mūziķi ir publicējuši vienotu paziņojumu, kurā uzsver, ka "ir aizmirsuši nesaskaņas un ir vienota ģimene".

Metjū Noulzs bija Bejonsas menedžeris 21 gadu, bet tika nomainīts 2011.gadā. Šogad ir izskanējuši paziņojumi, ka Bejonsa atlaidusi arī tēva pēcteci Faisalu Durrani, lai dotu iespēju Jay Z vairāk piedalīties viņas karjeras vadīšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!