Foto: F64/Sputnik/Scanpix/LETA

Populārais Krievijas estrādes mākslinieks Boriss Moisejevs pēdējos gados vairījies no publicitātes un saviesīgu pasākumu apmeklēšanas. Nesen viņš pēc ilgāka pārtraukuma atkal parādījies sabiedrībā, un dziedātāja jaunākie foto satraukuši daudzus.

Aizvadītās nedēļas izskaņā zemes klēpī tika guldīts estrādes leģenda Josifs Kobzons. Piemiņas pasākumā Maskavā bija sapulcējusies visa Krievijas elite ar prezidentu Vladimiru Putinu priekšgalā. Arī Moisejevs bija atnācis atvadīties no sava kolēģa.

Foto ar 64 gadus veco Moisejevu Krievijas medijos un dziedātāja fanu vidū raisījuši lielu satraukumu. Kaimiņzemes prese vēsta, ka Boriss izmainījies līdz nepazīšanai. Viņš ne tikai manāmi pieņēmies svarā, bet arī izskatās saguris. Savukārt īpaši dedzīgi apspriesta mūziķa piepampusī seja.

Moisejevs pirms vairākiem gadiem piedzīvoja insultu, pēc kura viņš izgāja rehabilitāciju. Tāpat arī tiek vēstīts, ka dziedātājs veselības problēmu dēļ sācis praktizēt jogu un ēst veselīgāk.

Tiesa, lai gan Moisejevs sācis piekopt mierīgāku dzīvesveidu, viņa fani joprojām ir norūpējušies, un daudzi pēc Kobzona bērēm ar sociālo tīklu starpniecību uzrunājuši Borisu, mudinot viņu vairāk rūpēties par savu veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!