Foto: Instagram.com/perrieedwards/
Viens no mūsdienu šovbiznesa nerakstītajiem likumiem paredz – plikumi un neķītra uzvedība ir drošs ceļš uz panākumiem. Daudzas jaunas popzvaigznes cītīgi seko šim noteikumam, cenšoties viena otru pārspēt, kurai tas izdosies vislabāk.

Lai gan par vienu no piedauzīgākajām mūslaiku dziedātājām tiek uzskatīta amerikāniete Mailija Sairusa, kura, šķiet, uz skatuves izdarījusi visu iespējamo – smēķējusi zāli, zibinājus plikus pupiņus, pašapmierinājusies, dricelējusies uz piepūšama falla un darījusi daudz citu ērmību –, pārējās popzvaigznes mēģina no viņas neatpalikt.

Šonedēļ pasauli pārsteigt izdevies mākslīgi izveidotās britu popgrupas "Little Mix" dalībniecei Perijai Edvardsai, kura "Instagram" tīklā publicējusi apetītlīgu kadru ar trīs tvirtām persika formas pēcpusēm.

Bildīte, kurā iemūžināti trīs smuki dupsīši baseinā, tapusi Maldīvu salās, un tā arī papildināta ar daudznozīmīgu vēstījumu – "Ņem mani atpakaļ".

Tiesa, lai gan vēlamais efekts panākts un Perija nokļuvusi tabloīdu ziņu virsrakstos, ne visi priecājas par meitenes neķītro uzvedību. Daļa komentētāju pauduši sašutumu, ka popmūzikas sfēra mūsdienās iet gandrīz rokā ar pornobiznesu.

Take 🍑 Me 🍑 Back 🍑

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on Mar 28, 2017 at 2:57pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!