Foto: Vida Press

Nelāgā skandālā iekūlies britu popgrupas "One Direction" dalībnieks Luiss Tomlinsons (attēlā). Dziedātājs piektdien aizturēts par uzbrukumu fotogrāfam un kādai dedzīgai fanītei.

Ārzemju mediji steidz ziņot, ka incidents noticis Losandželosas lidostā, un allaž modrā slavenību dzīvi atspoguļojošā izdevuma "Radar Online" rīcībā ir ekskluzīvs video, kurā iemūžināts 25 gadus vecā dziedātāja dusmu izvirdums.

Tomlinsons lidostā ieradies kopā ar savu draudzeni Eleonoru Kalderu. Ap pārīti spietojis kāds īpaši uzmācīgs fotogrāfs, un, lai gan meitene centusies izvairīties no paparaci un abi lūgušies, lai tas rimstas, sensāciju mednieks izlicies to nedzirdam.

Tomlinsons nav bijis mierā ar fotogrāfa uzvedību un meties mīļoto aizstāvēt, un grūstīšanās beigusies ar to, ka fotogrāfs paklupis. Tiesa, kamēr mūziķis risinājis attiecības ar paparaci, viņa mīļotajai uzbrukušas vairākas fanītes.

Drošsirdis, pamanījis, ka viņa mīļotā nonākusi briesmās, meties viņu aizstāvēt. Kā redzams "Radar Online" publicētajā video, Eleonora bija iespiesta stūrī un viņu bija ieskāvis klaigājošu meiteņu bariņš.

Tomlinsons iejaucies strīdā un strauji parāvis vienu no pāridarītājām, kura apkritusi vēkšpēdus un, guļot uz grīdas, kareivīgi spirinājusi kājas, mēģinot iespert Eleonoras aizstāvim.
Foto: Vida Press

"Kas šeit notiek? Vai kāds var mums palīdzēt?" skrienot glābt mīļoto un uzmācīgajām fanēm, Losandželosas lidostā klaigājis Tomlinsons.

Strīdā iejaukušies lidostas drošības darbinieki. Tapis zināms, ka vēlāk Tomlinsons apcietināts un nogādāts policijā. "Radar Online" rīcībā nonākuši dokumenti, kas apliecina, ka pāris stundas vēlāk dziedātājs atbrīvots.

Lai gan par Tomlinsona atbrīvošanu piemērota 20 tūkstošus ASV dolāru liela drošības nauda, viņš izlaists bez noteiktās drošības iemaksas. Tiek vēstīts, ka 29. martā dziedātājs stāsies Losandželosas tiesas priekšā.

"Paparaci izprovocēja un raisīja domstarpības ar Luisu. Šī nav pirmā reize, kas starp paparaci un kādu slavenību izcēlušās domstarpības. Kamēr tika risinātas attiecības ar paparaci, trīs citas personas uzbruka Luisa draudzeni un viņš devās viņu aizstavēt," izdevumam "Mail Online" sacījis Tomlinsona advokāts Martins Singers.

Savukārt "The Sun" vēsta, ka nešpetnā fane, kura uzbruka Tomlinsona draudzenei un vēlāk tika nogrūsta zemē, uzskata, ka arī viņa ir cietusī, jo dziedātājs strīda karstumā esot viņai iesitis un nedaudz apskrambājis aci.

Izdevuma rīcībā ir video, kurā iemūžināts, kā fane vēlāk ar kādu draudzeni sarunājas pa telefonu un, atplaukusi plašā smaidā, paziņo, ka viņa nolēmusi izvirzīt apsūdzību pret Tomlinsonu un "viņš nonāks cietumā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!