Jūnijā beigās mirušā dziedātāja Maikla Džeksona (attēlā) kardiologs Konrāds Murejs tiek turēts aizdomās par netīšu slepkavību, injicējot dziedātājam spēcīgus nomierinošus līdzekļus, ziņo ārzemju mediji.

Hjūstonas tiesa ceturtdien izdotajā pavēlē atļāvusi tiesībsargājošajiem orgāniem veikt izmeklēšanu un meklēt pierādījumus, kas pierādītu Džeksona privātā ārsta vainu slepkavībā bez iepriekšēja nodoma, bet jau trešdien Mureja klīnikā tika veikta kratīšana.

Šis ir pirmais oficiālais apstiprinājums tam, ka popmūzikas karaļa nāve tiks izmeklēta kā slepkavība, lai gan pirms tam ārzemju medijos jau klīda runas, ka Džeksona nāve klasificēta kā slepkavība, bet tagad šo faktu apstiprinājusi arī policija.

Interneta portāls TMZ.com, kas pirmais ziņoja par Džeksona nāvi, uzzinājis, kas izņemts trešdien veiktajā kratīšanā kardiologa klīnikā - starp konfiscētajām mantām bijuši apetīti mazinoši preparāti uz amfetamīna bāzes, klonazepāma pulveris, daktera portreta kopija, noliktavā esošo medicīnisko preperātu kvītis, atsevišķu elektroniskā pasta vēstuļu izdrukas, kā arī citi dokumenti.

Dakteris Murejs 25. jūnijā, kad apstājās Džeksona elpošana, atradās kopā ar mūziķi. Viņš izsaucis ātro palīdzību, bet, neraugoties uz ārstu pūlēm, Džeksona sirds apstājās. Neilgi pēc dziedātāja nāves masu medijos tika izvirzīta versija, ka nāve iestājusies spēcīgu sāpju remdējošu līdzekļu pārdozēšanas rezultātā, un šo injekciju veicis Murejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!