Foto: AFP/Scanpix
Nedēļas sākumā pasauli pāršalca ziņa, ka populārā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) koncerta laikā nejauši nodemonstrējusi savus vīrišķos dzimumorgānus. Tagad baumas ir kliedētas, jo pati dziedātāja atzinusi, ka ir hermafrodīts.

Kadri ar „aizdomīgām" fotogrāfijām un videomateriāliem no 23 gadus vecās dziedātājas agrākām uzstāšanās reizēm ieguvuši plašu rezonansi interneta lietotāju vidū.

Intervijā amerikāņu presei Lady Gaga, kura nereti tiek uzskatīta par „geju ikonu", paziņojusi, ka viņai ir abu dzimumu ģenitālijas, tomēr kopumā viņa pati sevi uzskata par sievieti.

„Man ir gan vīriešu, gan sieviešu ģenitālijas, bet es pozicionēju sevi kā sieviete. Katrā gadījumā - es tik un tā esmu seksuāla būtne!" atzinusi Lady Gaga, taču žurnālisti nav pārliecināti, vai viņas teiktais nav uztverams tikai kā reklāmas triks.

2008. gadā Lady Gaga (īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželina Džermanota) debijas albums The Fame kļuva par starptautisku hitu un gada laikā tika izpārdots vairāk nekā divos miljonos eksemplāru. Kritiķi viņas mūzikā saskata tādu mūziķu kā Maikls Džeksons, Madonna un Deivids Bovijs ietekmi. Mango piedāvā noskatīties videomateriālu, ar kuru arī sākās šī ažiotāža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!