Foto: Privātais arhīvs
Lieni Greifāni (attēlā priekšplānā) var uzskatīt ne tikai par labu dziedātāju, bet arī iedvesmojošu piemēru meitenēm, kā nepadoties cīņā par perfektu augumu. Laidusi pasaulē divus dēlus, piedzīvojusi lieko kilogramu desmitus un izmēģinājusi dažādas tievēšanas metodes, Greifāne pēdējos gadus ir nemainīgi perfektā formā.

"Lienes ķermenis ir ideāls. Viņa ir ļoti sportiska, un viss viņas augums ir tik tvirts. Īpaši skaists ir viņas dibens - es kā fotogrāfs varu atklāt, ka reti kurai meitenei ir tik skaists dibens," DELFI Izklaidei savukārt Greifānes satriecošās formas apcerēja fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš redzējis tik daudz kailu sieviešu, ka zina, par ko runā.

Tas bija pirms četriem gadiem, bet kopš tā laika nekas nav mainījies. Greifāne laidusi pasaulē otro dēlu, un jau pirmajā ratiņpastaigā viņa devās slaida, kā no modes žurnāla izkāpusi. Taču šis nav stāsts par ģenētiku - Lienes slaidums ir sūra grūta darba rezultāts.

"Pirmo reizi, kad biju stāvoklī, es ēdu visu, ko vēlējos, un nesportoju. Biju liela vārda tiešā nozīmē. Tagad, gandrīz pēc 10 gadiem, atkal esmu stāvoklī un zinu, ko nozīmē pēc dzemdībām pakāpeniski nomest uzņemtos 20 kg," pati no savas pieredzes mācījusies Liene.

Dziedātāja DELFI Izklaidei arī atklāti stāstījusi par to, ka neēd visu, kas pagadās, un vingro katru dienu.

"Tas, ko varu droši teikt - uzturēt sevi labā formā nav viegli, it sevišķi tādiem maza auguma cilvēkiem kā man. Katrs liekais kilograms uzreiz redzams vaigos," atklājusi māksliniece.

Augustā dziedātājas otrajam dēlam apritēs gadiņš, bet dziedātāja jau tagad atguvusi slaido formu. To divu dēlu mamma nekautrējas arī parādīt tautai - šovasar viņas tērpi ir pavisam pieticīgi, un māksliniece pat nav kautrējusies nodemonstrēt savas aprises peldkostīmā, pati gan kautri piebilstot, ka vēl nav bikini formā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!