Foto: Vida Press
Šonedēļ par sevi kārtējo reizi likusi runāt leģendārā amerikāņu dziedātāja Šēra (attēlā), kas maijā svinēs 68 gadu jubileju. Viņa savā nesenajā koncertā visus fanus apžilbinājusi ar ļoti pikantiem, bet tajā pašā laikā ērmīgiem tērpiem.

Šēra mūzikas apritē atgriezās aizvadītā gada septembrī, kad pēc 12 gadu pārtrakuma izdeva albumu Closer to the Truth, kura vāciņam slavenā dziedātāja pozēja visai pieticīgā veļā, un šobrīd viņa devusies tūrē ar nosaukumu Dressed to Kill, kurai izraudzīti ne mazāk pikanti tērpi, un izskatās, ka tūres nosaukums sevi ir attaisnojis.

Šonedēļ dziedātāja sniedza koncertu Bostonā, un krāšņā šova laikā viņa nomainīja vairākus dažādus tērpus, un katrs no tiem izcēlās ar savu īpašo odziņu, taču visus vienoja kāda kopīga iezīme - tie visā krāšņumā atklāja un izcēla Šēras sievišķīgā auguma aprises.

Viens no tērpiem izpelnījies īpaši lielu fanu un ārvalstu mediju ievērību - par apspriestāko šova programmas daļu kļuvis uznāciens, kura laikā Šēra uz skatuves kāpa miesas krāsas bodijā, kas pamatīgi izspīlēja viņas krūtis.

Visu kopskatu vēl jo efektīgāku padarīja košās un no kristāliem veidotās sirsniņas, kas sedza mūziķes krūtsgalus, un tieši šie nelielie un, nevar noliegt, ērmīgie rotājumi raisījuši neviltotu koncerta apmeklētāju sajūsmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!