Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajos Baltijā lielākajos studentu svētkos Studentu paradīze 2013 uz skatuves kāpa arī enerģiskais hiphopa izpildītājs Gacho jeb Gatis Irbe (attēlā), kurš uzstāšanās laikā atklāti demonstrēja savu attieksmi pret pēdējā laikā daudz apspriesto aktieri Artusu Kaimiņu.

Uzstāšanos Gacho sāka ierastajās hiphoperu drēbēs, bet kādā brīdī viņām mugurā parādījās krekliņš, kuru rotāja izteiksmīga Kaimiņa ģīmetne un uzraksts "CIRVIS", kas konkrēti un lakoniski ļāva ikvienam saprast, ko mūziķis domā par radiostacijas Boom FM raidījuma Suņu būda vadītāju.

Ilgi gan Gacho šajā krekliņā pa skatuvi negozējās un pēc vairākām apģērbu maiņām un jau par tradīciju kļuvušās mešanās skatītāju rindās viņš uzstāšanos noslēdza ar kailu torsu.

Īpašas simpātijas par provokatīvo krekliņu pēc pasākuma bija paudis dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš savā Twitter profilā bija palielījis hiphoperi par asprātību, kā arī mīklaini vēlējis veiksmes Kaimiņam.

Jau vēstīts, ka Kaimiņš ar savu sarunu šovu paspējis nokaitināt lielāko daļu Latvijas sabiedrības - daži no varoņiem pēc viesošanās Suņu būdā ir raudājuši, bet zobgalīgu kritiku par kolēģa nodarbošanos nav slēpuši arī citi aktieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!