Foto: Mikus Kļaviņš

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis šobrīd aktīvi gatavojas karjerā pirmajai titulcīņai smagsvariem, kas 22. novembrī norisināsies Liepājā. Treniņos viņam piebiedrojies arī mūziķis un reperis Gatis Irbe jeb Gacho (attēlā pa labi), kurš fiziskajām aktivitātēm pievērsies, gatavojoties koncertam.

"Cīņā, kas notiks novembra beigās, es, protams, nepiedalīšos, bet domāju, ka varbūt pavadīšu Mairi laukumā. Katrā ziņā, cīņu vērošu klātienē un viņu atbalstīšu.

Savukārt treniņos viņam piebiedrojos, jo pagaidām līdz albuma izdošanai esmu nolēmis koncertēšanu iepauzēt, taču decembra sākumā esmu uzaicināts kā īpašais viesis uzstāties Kauņā. Varētu teikt, ka fiziskās aktivitātes labāk palīdz sagatavoties skatuvei," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Gacho.

Fiziskās aktivitātes notiek Maira trenera Sanda Kleina pavadībā, un mūziķis uzsver, ka iespēja pabūt sporta zālē kopā ar šiem cilvēkiem sniedz milzīgu pieredzi.

Savukārt taujāts, kad pie klausītājiem varētu nonākt Gacho jaunākais albums, reperis pauž cerību, ka nākamā gada sākumā viņa svaigākais veikums varētu tikt laists apgrozībā.

"Tagad esmu iepauzējis koncertēšanu, un notiek aktīva darbošanās studijā. Ja viss izdosies, kā plānots, jaunākais albums pie klausītājiem varētu nonākt februārī, jo martā ieplānots doties tūrē.

Albuma ierakstīšana notiek Jānim Šmēdiņam jeb Faktam piederošajā studijā, kas atrodas Jelgavā. Diezgan daudz laika tur pavadām. Esmu atklājis, ka tepat Latvijā iespējams izveidot kvalitatīvu produktu un nav obligāti jādodas, piemēram, uz Zviedriju," noslēgumā saka Gatis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!