Foto: Mango
Populārais hiphopa izpildītājs Gacho jeb Gatis Irbe ir nepatīkami pārsteigts par medijos izplatītajām baumām par viņa un Elgitas Magones (abi kopā attēlā) attiecību beigām – patiesībā pāris joprojām turpina satikties.

"Tas, ka mēs ar Elgitu esam šķīrušies, ir nepatiesa informācija - starp mums viss ir kārtībā. Ir mums bijuši strīdi, bet ne jau tik traki, kā medijos uzpūsts. Un kurš gan nestrīdas?" sarunā ar izklaides portālu Mango patiesību atklāj Gacho.

Starp populāro mūziķi un pievilcīgo vidusskolnieci viss esot kārtībā - kopā gan viņi nedzīvo, taču satikties turpina. "Mūs vieno brīvība. Nevaru pat īsti vārdos pateikt, kas tas ir, bet kaut kas īpašs mūs saista," spriež hiphoperis.

Viņu uzjautrina sabiedrībā kultivētais viedoklis par to, ka jaunā skaistule mūziķi tikai izmanto un ir pēc naudas un slavas alkstoša nekauņa. "Elgitai naudu nevajag - viņai jau viss ir. Viņai, iespējams, ir pat vairāk naudas nekā man, ar to viņai nav nekādu problēmu," uzjautrinās Gacho.

Attiecību nākotni viņš gan atturas prognozēt - pagaidām viņš izbauda laiku ar Elgitu. "Vai viņa man ir īstā? Nezinu un lieki par to nedomāju. Vienu gan zinu - dziesmu es viņai nerakstīšu. Esmu vispār atteicies no šādu mīlas veltījumu rakstīšanas, jo man parasti sanāk tā - kā uzrakstu kādai veltītu mīlas dziesmu, uzreiz pēc tam mums sanāk izšķirties," stāsta Gacho.

Pašlaik populārais hiphopa izpildītājs vēl atkopjas no Jaungada sagaidīšanas, gatavojas vērienīgai koncerttūrei, kas sāksies jau februārī, kā arī gatavo jaunu albumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!