Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju mūziķis un hiphopa mākslinieks Gatis Irbe jeb Gacho (attēlā), kura miesu jau rotā vairāki dziļdomīgi tetovējumi, ievērojamu tintes zīmējumu izveidojis arī virs savām krūtīm, kurā attēloti spārni un vairāki citi elementi.

Apjomīgā tetovējuma veidošana uzsākta rudens sākumā, un pirmo reizi plašākas publikas apskatei Gacho to sniedza Studentu paradīzē, kad sava priekšnesuma laikā atkailināja torsu un uz skatuves ālējās bez krekla.

Kā zināms, tik liels zīmējums tiek veidots vairākos piegājienos, un arī Gacho saviem sociālā tīkla Facebook sekotājiem vēsta, ka aizvadītajā nedēļā devies kārtējā vizītē pie tetovēšanas meistara.

Zīmējuma, kurā attēloti spārni, pulkstenis sirds formā un uzraksts "mīlu mīlēt", veidošana jau iegājusi finiša taisnē, un pavisam drīz tas būs pilnībā gatavs - pietrūkst vēl tikai dažas sīkas detaļas, taču, par spīti tam, mūziķa draugi jauno tetovējumu jau novērtējuši atzinīgi.

Mākslas šedevrs uz Gacho krūtīm nav vienīgais tetovējums, kurš atrodams uz mūziķa miesas - 2011. gada sākumā Gatis uz kreisās rokas iemūžināja Rīgas ģerboni, lai apliecinātu cieņu un mīlestību pilsētai, kurā dzīvo. Arī uz labās rokas ir vēl viens galvaspilsētai veltīts zīmējums - Rīgas panorāmas kontūra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!