Foto: DELFI
Pašmāju dziedātāja un dīdžejmeitene Seksīgā Lee jeb Liene Brikouska (attēlā), kura šobrīd ir bērniņa gaidībās, interneta plašumos padalījusies ar informāciju, ka pavisam drīz brēkulim jānāk pasaulē, bet viņa pieņēmusies svarā tikai par astoņiem kilogramiem.

Liene savos sociālajos tīklos, protams, regulāri publicē dažādas ēdienu bildes. Īpaši kāra topošā māmiņa ir uz saldumiem, ar kuriem, kā viņa pati saka, mielojoties katru vakaru.

Lai gan cilvēki viņu bija sabaidījuši, ka grūtniecības laikā meitene varot pieņemties svarā pat par 30 kilogramiem, Liene par to neuztraucoties, jo arī pirms grūtniecības našķus esot ēdusi "tonnām" un, kamēr kāds viņas "kāro zobu" neizraus, nekas nemainīsies.

Īpaši lielu prieku šis paziņojums sagādājis jaunajai māmiņai un bijušajai televīzijas sejai Lienei Bērziņai, kura steigšus padalījusies ar savu pieredzi - mazulis liekos kilogramus ātri vien noēdīšot.

"Ēd, ēd. Ja arī būs par daudz [lieko kilogramu], viens ar kāru muti tāpat pēc tam visu noēdīs. Man gan kūku un gardumu kalni pagaidām iet secen. Kā daktere saka - sautēts un vārīts, sautēts un vārīts. Baudi!" savu padomu sniedz Bērziņa.

Bariņš sieviešu jau paspējušas izteikt Lienei pat nelielu "balto skaudību", ka viņai tā paveicies. Katras sievietes sapnis esot ēst daudz un nepieņemties svarā.

Šī nav pirmā reize, kad seksīgā Lee sociālajos tīklos padalās ar informāciju, kura saistīta ar gaidāmo mazuli. Aizvadītajā nedēļā Liene publicēja sapņainu ierakstu, ka labprāt pamielotos ar vēsu aliņu, ja vien nebūtu stāvoklī.

"Gribētos pamētāt vizulīšus, kāpuriņus kādā ezermalā. Pamērcēt sapampušās potītes vēsajā ūdenī un iedzert aukstu alu," sapņoja Liene.

Tāpat Liene grūtniecības laikā nesmādē arī dažādas ballītes un šad tad iziet sabiedrībā, tiesa, burziņus nākas ātri vien pamest, jo, kā viņa vēsta sociālajā tīklā Facebook, grūtniecības dēļ sāpot mugura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!