Foto: Mango

Pirmdienas naktī mūziķim un kompānijas Mikrofona ieraksti vadītājam Guntaram Račam (attēlā) no daudzdzīvokļu nama pagalma nozagta Toyota Land Cruiser markas automašīna bez īpašām pazīmēm.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Račs pieļāva iespēju, ka varbūt atradīsies kāds, kas auto ar numuru HD 8808 ir manījis, un spēs palīdzēt, jo automašīnas zādzība notikusi naktī ap pulksten trijiem, un, iespējams, tā vēl ir kaut kur netālu. "Cerības, protams, ir niecīgas, bet varbūt tomēr," skumji bilst Račs.

Račs atzīst, ka viņa auto aizdzīšana veikta ļoti profesionāli. "Mūsu pagalms ir apsargāts, bet auto bija novietots pie žoga, kas, lai veiktu zādzību, ir izcelts. Darbojās arī videonovērošana, un uzfilmētajā materiālā redzams, kā aizbrauc mašīna, bet cilvēki nav redzami," stāsta Račs. "Līdz šim tādas zādzības biju redzējis tikai amerikāņu kinofilmās, bet, redz, arī pie mums darbojas augstas klases speciālisti."

Melnās krāsas Toyota Land Cruiser apvidus automašīnu ar baltu ādas apdari Račs iegādājies apmēram pirms gada, un toreiz tas viņam izmaksājis aptuveni 30 tūkstošus latu. Tāpat auto bijis aprīkots ar jaunākajām un drošākajām signalizācijas sistēmām, bet auto aizdzīšanu neviens nav dzirdējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!