Foto: F64
Mūziķis Gustavo jeb Gustavs Butelis (attēlā) pēdējo mēnešu laikā savas daiļrades cienītājus pārsteidzis ar izskata izmaiņām - agrāk gludi skūto seju nu rotā izteikta bārdiņa, ko mūziķis, izrādās, nav audzējis tāpat vien.

"Ir tāda patīkama sajūta, jo visu gadu domāts par Pilsētas portāla projektu, un nu, kad albums pabeigts, par to vairs jādomā nebūs. Tā būs pat ļoti pelnīta atpūta," emocijās pirms albuma Pilsētas portāls izdošanas ar izklaides portālu Mango dalās Gustavo.

Albuma noklausīšanās pasākumā ceturtdien, 8. decembrī, bārā Sunny Melody mūziķi bija grūti atpazīt - allaž gludi skūtais Gustavo klausītājiem parādījās ar kuplu bārdiņu. Sejas apmatojums audzēts nelielas māņticības dēļ.

"Vasarā, kad palaidu bārdiņu, izdomāju, ka neskūšos tik ilgi, kamēr nepabeigšu dziesmu. Tagad ir tāpat - līdz 15. decembrim, kad albums būs pieejams veikalos, bārdu nost nedzīšu, bet pēc tam atgriezīšos pie sava ierastā tēla. Var teikt, ka bārdu neskuju projekta vārdā," atklāj mūziķis.

Viņš stāsta, ka ikdienā tikpat labi jūtas kā ar bārdu, tā bez tās. "Tā ir tāda noskaņojuma lieta - kad šķiet, ka projekta vārdā varētu neskūties, tā arī daru," stāsta mākslinieks.

Gustavo atklāj, ka viņa trešais albums Pilsētas portāls būs mierīgāks un liriskāks, nekā mākslinieka iepriekšējie veikumi. "Kopējā noskaņa būs mierīga, un tajā būs vairāk mūzikas smalkumu. Vai esmu kļuvis emocionālāks? Jā, es ceru, ka tā ir," spriež Gustavo.

Galerijā: Ieskats Gutavo albuma noklausīšanās pasākumā bārā Sunny Melody.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!