Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 3. decembra, vakarā noslēgsies talantu šova "X Faktors" pirmā sezona Latvijā, bet izšķirošās cīņas gaidās nelāgu pavērsienu piedzīvojusie viena no finālistēm – Adriana Miglāne.

Sestdienas vakarā sociālos tīklos pāršalca satraukts Adrianas paziņojums, ka kāds ir uzlauzis viņas "Instagram" kontu un to izdzēsis.

"Esmu šokā, kāpēc kādam vajadzēja ko tādu izdarīt," vēstīja meitene, lūdzot padomus faniem, kā tagad rīkoties. Zinoši cilvēki steidza Adrianu mierināt, ka "Instagram" konts, visticamāk, gluži vienkārši deaktivizēts un meitenei ir cerības to atgūt.

Tāpat ļaundari izrīkojušies ar meitenes "Snapchat" profilu, nomainot gan pieejas paroli, gan reģistrācijas elektroniskā pasta adresi, liedzot tā īpašniecei piekļuvi arī šim profilam. "Snapchat" profilu Adrianai gan drīz vien izdevies atgūt.

Adrianas aizstāvībā bija iesaistījusies viena no šova "X Faktors" sākotnējām favorītēm Alise Haijima.

"Pretīgi paliek, skatoties uz cilvēkiem, kuriem nav savas dzīves un, lienot citu profilos, sagādā problēmas! Mīļais cilvēk no Talsiem, tavu atrašanās vietu zinām! Nākamreiz pasaki sejā, kas tev ir sakāms, nevis spaidi pogas, slēpjot sevi aiz ekrāna. Adriana uzvarēs šovā ar vai bez "Instagram" konta," pauda Alise, kura šova laikā pati piedzīvoja līdzīgu situāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!