Foto: Mango

Pagājušonedēļ Rīgā, Imantas rajonā, dziedātāja Ivo Fomina (attēlā) grupai tieši pirms vasaras koncertturnejas sākuma nozagts viņu iemīļotais Volkswagen markas busiņš, un tagad mūziķis lūdz fanu palīdzību tik ļoti nepieciešamā pārvietošanās līdzekļa atrašanā.

"Šoferis pēc koncerta bija palicis paciemoties Rīgā, bet no rīta, kad atkal gatavojās braukt uz Liepāju, viņu gaidīja nepatīkams pārsteigums - busiņš bija nozagts," nepatīkamos notikumus sarunā ar izklaides portālu Mango atstāsta Fomins.

Līdz ar automašīnu nozagtas arī vairākas grupas dalībniekiem piederošas personiskās lietas, taču par laimi aparatūra un mūzikas instrumenti tajā tobrīd nav atradušies.

Grupas mūzikas cienītāji jau cenšas sniegt palīdzību Fominam un grupai viņu auto atrašanā. Nupat mūziķi saņēmuši zvanu no Vācijas, kurā kāds kungs pastāstījis, ka Polijā pie Vācijas robežas aizturēts tādas pašas markas braucamais, kuram pie stūres bijis kāds lietuvietis.

"Ļoti ceram, ka tas ir mūsu mīļais autobusiņš," teic Fomins, kuram, lai to noskaidrotu, vēl gan esot kādu laiku jāpagaida - tik ātri tās lietas neejot.

Tāpat mūziķis izsaka cerību, ka kāds aizņēmies viņu braucamo, lai vienkārši pavizinātos, un nu tas gaida savus īpašniekus, atstāts kādā no Latvijas mežiem. Tāpēc Fomins aicina Latvijas iedzīvotājus palīdzēt busiņa meklēšanā, par palīdzību, protams, piesolot arī atlīdzību.

"Lai nepieviltu fanus un nebūtu jāatceļ koncerti, pašlaik esam spiesti izīrēt citu auto," stāsta mūziķis, "Tas, protams, prasa no mums lieku naudiņu, bet ko darīt - tāda ir dzīve."

Mūziķi esot pozitīvi noskaņoti un cerot, ka viss beigsies labi un vasaras tūrē tik ļoti nepieciešamais braucamais atradīšoties. Katrā ziņā neviens no viņu paredzētajiem koncertiem auto pazušanas dēļ atcelts netikšot.

Visus, kam ir jebkāda informācija par auto iespējamo atrašanās vietu, Ivo lūdz zvanīt grupas šoferim Uldim pa telefonu 26317609.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!