Foto: Mango
Populārais pašmāju hiphopa izpildītājs Gacho jeb Gatis Irbe atkal bauda brīva puiša dzīvi – viņa un vidusskolnieces Elgitas Magones vētrainajām attiecībām (abi attēlā) pienācis gals.

Gacho attiecības ar jauniņo meiteni uzsāka aizvadītajā gadā, bet tagad abu romāns izjucis - puisis vairs nav spējis izturēt Elgitas aktīvo sabiedrisko dzīvi.

"Jā, man ar viņu viss... Man nav laika skraidīt pa sūda tusiņiem, atšķirībā no daža laba. Man veselība svarīgāka par tusiņiem," izdevumam Kas Jauns neilgi pirms svētkiem apstiprinājis Gacho.

Viņš arī skaidrojis, ka nav spējis izturēt attiecības ar cilvēku, kuram attieksme pret dzīvi "ir zem nulles līmeņa" un kurš necenšoties iegūt pat vidējo izglītību, kā arī paudis gandarījumu, ka no šīm attiecībām viņam izdevies izsprukt dzīvam.

"Goda vārds, es priecājos, ka esmu dzīvss pēc šīm attiecībām, jo ir bijušas situācijas, kad likās - nu tā stundiņa ir situsi... Un viss, pateicoties viņai," klāstījis Gacho, kurš tagad vairāk laika var veltīt dziesmu sacerēšanai, kas pirms tam praktiski neesot bijis iespējams.

Mango atgādina, ka Elgita Magone Vislatvijas atpazīstamību iemantoja 2009. gada vasarā, kad sabiedrība uzzināja par viņas un skandalozā basketbolista Armanda Šķēles attiecībām. 

Īpaša uzmanība šim mīlasstāstam tika pievērsta arī tādēļ, ka tolaik Elgita vēl bija nepilngadīga. Tiesa, ilgs mūžs šīm attiecībām nebija, jo arī slavenais tusētājs Šķēle nespēja izturēt meitenes pārlieku lielo aizraušanos ar dažādu burziņu apmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!