Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja un fitnesa entuziaste Katy Tindemark (attēlā) atklāj savas laika gaitā pārbaudītās ēšanas viltības, kas, apvienotas ar fiziskām aktivitātēm, palīdzēs atbrīvoties no tauku slānīša, lai vasaru sagaidītu ideālā formā.

"No savas pieredzes varu ieteikt olbaltumvielu diētu, to vēl sauc par Dikāna diētu. Tā palīdz gan nokristies svarā, gan uzbūvēt muskuļu masu zonās, kur tas ir nepieciešams. Diētas pamatprincips - daudz olbaltumvielu un maz ogļhidrātu," sarunā ar DELFI Izklaide pašas pārbaudītu superdiētu iesaka Tindemark.

Dziedātāja, kura jau kopš bērnības aizraujas ar sportu, atklāj, ka lai izskatītos lieliski, noteikti nav jābadojas. "Vislielāka kļūda ir, ja cilvēks atsakās ēst vispār vai dzīvo tikai uz salātiem.

Protams, tādējādi var ātri nomesti svaru, bet uzbūvēt proporcionālu un tvirtu ķermeni nav iespējams. No rīta es iesaku ēst putru ar medu, pāris gabaliņus melnās šoklādes ar riekstiem, banānus, dienas laikā vai pēc treniņiem - biezpienu, vistas fileju, zivi, vakarā - augļus," vienkāršus ikdienas ēšanas pamatprincipus atklāj Tindemark.

Savukārt uzreiz pēc treniņiem sporta zālē viņa iesaka veselīgi pamieloties, sajaucot proteīna pulverus ar mazu tauku saturu kopā ar vājpienu.

Ļoti svarīgs faktors lieliskam izskatam, ko dāmas nereti aizmirst, ir alkohola patēriņa ierobežošana. "Pati jau vairāk kā mēnesi esmu atteikusies no alkohola saturošo dzērienu lietošanas vispār.

Alkohols pazemina augšanas hormona izstrādi, kas atbild par kaulu un muskuļu šūnu attīstību. Tiem, kas aktīvi trenējas, tas galīgi neder," svarīgu faktoru min Tindemark.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!