Foto: Privātais arhīvs

Priecīgu notikumu piektdien, 22. novembrī, piedzīvojusi dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark - viņa oficiāli apprecējusies ar savu ilggadējo draugu un meitiņas tēvu Bo Rikardu (abi attēlā).

"Varu paziņot, ka ir notikušas oficiālās kāzas. Esmu laimīgs zaķis un no šodienas oficiāli esmu Tindemarka," sarunā ar DELFI Izklaide savu komentāru par nule notikušajām kāzām sniedz mūziķe.

Abi mīlnieki laulību reģistrējuši Zviedrijā, kas ir vīra dzimtene, taču jaunais pāris lielas dzīres negrasās rīkot - viņi dod priekšroku pieticīgām svinībām, tādēļ šo notiku atzīmēs ar romantiskām vakariņām restorānā.

Abu savienībā dzimusi arī meitiņa Elizabete, kurai šobrīd ir četri gadiņi. Mazulīte nāca pasaulē, kad dziedātājai bija 21 gads, un savulaik sarunā ar DELFI Izklaide Katy stāstīja, ka ļoti lepojas, ka ir jauna mamma.

Toreiz mūziķe arī atklāja, ka mīļotais vīrietis un meitiņa viņai ir svarīgākie cilvēki pasaulē, kuri viņu iedvesmo un mudina pilnveidoties muzikālajā sfērā, un mātes instinkts jaunietē pamodies jau 19 gadu vecumā - viņa skaidri zinājusi, ka vēlas bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!