Foto: Mango

Populārais pašmāju dziedātājs, grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs (attēlā) nesen ticis pie jauna tetovējuma – viņa labās rokas dilbu tagad rokā eņģeļu cīņa, kas simbolizējot labā un ļaunā sadursmi.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Kivičs paskaidroja, ka viņa roku tagad rotā erceņģelis Mihails, kam pareizticīgo vidū, par kādu sevi jau ilgāku laiku uzskata arī mūziķis, esot īpaša nozīme.

"Šajā zīmējumā labais eņģelis cērt sliktajam eņģelim, un tas simbolizē labā un sliktā cīņu, kas notiek ikviena cilvēka iekšienē - arī manī," par jauno ķermeņa rotājumu ar simbolisko nozīmi stāsta Kivičs.

Tagad mūziķa raženo augumu rotā trīs tetovējumi, bet Kivičam padomā esot vēl vismaz divi ķermeņa rotājumi, no kuriem viens varētu būt viņa dēla vārds Kristofers.  

Foto galerijā: ieskats sestdien, 23. aprīlī, tirdzniecības centrā Domina notikušajā Lieldienu ieskaņu pasākumā, kur Kivičs kopā ar raidījuma Kinomānija vadītāju Annu Rozīti un mūziķiem Marku Rivu un LieniCandy izmēģināja roku olu krāsošanā, ripināšanā un sišanā, kā arī sniedza autogrāfus saviem mazgadīgajiem faniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!