Foto: Privātais arhīvs
Populārā estrādes māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā kopā ar Bendu) brīdina visas Latvijas brīvās sieviete, kurām simpatizē ārzemju vīrieši - viņas bijušais mīļākais Bends Jensens Storgārds izgājis jaunas mīlas medībās. Diemžēl viņa mīlnieka solījumi, vismaz Ineses gadījumā, pārvērtušies īstā murgā, un nu Bends draud izpostīt Ineses muzikālo karjeru.

Bends licis Inesei dzīvot bomžu mītnē

"Kad iepazināmies, viņš man teica: "Gribu, lai tu esi vislaimīgākais cilvēks pasaulē!" Viņš man palīdzēja nokārtot šķiršanos ar Ēriku, taču romantika bija tikai viens mirklis. Jau pavisam drīz sāka izpausties viņa dīvainības, nepamatota greizsirdība, kas pārauga pilnīgā tirānijā," sarunā ar DELFI Izklaide skarbo patiesību atklāj Inese.

Jau attiecību sākumā Inesi šokējusi Benda slimīgā greizsirdība - viņš bija gatavojies kopā ar Inesi pirkt dzīvokli, bet nodomus izjauca fakts, ka Inesi strādāt ar datoru mācīt ieradās četrpadsmit gadus vecs puika. Neprātīgā greizsirdībā uz zēnu Bends pēkšņi paziņoja, ka nekādu dzīvokli ar Inesi kopā nepirks, piekrāpdams pārdevējus un šokēdams savu sirdsdāmu.

Līdz ar pirmo kopīgo vasaru sākušās īstās šausmas. "Bends lika man ar abiem bērniem dzīvot vecā pienotavā, vietā, kur es uzņēmu savu šausmu filmu. Tā bija īsta bomžu mītne - es ar abiem bērniem mitinājos sarga būdā. Viņš bija nopircis minerālu maisus un salicis telpu, kur mazgāties. Mums bija izveidots baseins no betona bluķiem, kuros ieklāta plēve.

Man viņš lika ar lielu āmuru dzīt dzelžus betonā, kā arī rāpties uz vecā, pussabrukušā pienotavas jumta, lai vilktu tur trubas. Bērniem savukārt ik dienas bija jāatnes 20 pieclitru burkas ar ūdeni, lai mums būtu, kur mazgāties. Tas bija terors augstākajā pakāpē, dzīve antisanitāros apstākļos," atceras daudz pārcietusī sieviete.

Bends izmantojis Inesi, lai atriebtos bijušajai

Pienotavā Inese ar bērniem nodzīvojusi visu vasaru, bet rudenī, kad par to, ka šādā ārprātā mitinās bērni, sākušas satraukties atbildīgās iestādes, Inese ar dēliem aizbēgusi, par spīti dāņa draudiem pārtraukt attiecības.

Visiem kopā mitinoties īrētā dzīvoklī, pazemojumi turpinājušies - iepazīstinot Inesi ar ģimeni Dānijā, viņš pret mīļoto izturējies kā pret tukšu vietu. Dziedātāja spriež, ka tam ir kāds slēpts iemesls - naids uz bijušo.

"Zinu, ka iepriekšējā sieviete Bendu bija aizejot kaut kā apkrāpusi materiālā ziņā. Kad es ierados Priekulē, viņa bija tikko devusies prom no viņa. Bends izmantoja mani, lai atriebtos bijušajai - gan parādot, ka viņam tā vairs nav vajadzīga, jo esmu es, gan izgāžot savas dusmas uz mani," skaidro Inese.

"Beidz raudāt, tavas asaras smird"

Dānis vēlējies pilnībā pārvaldīt Ineses ienākumus - viņš licis dziedātājai atskatīties par katru izdoto santīmu, un, ja viņa atļāvusies nopirkt, piemēram, apakšbikses bērnam, viņai stundām bijis jāklausās pārmetumos. Pēc reizes, kad Inese aizbraukusi uz Kombuļiem apciemot vecākos dēlus, aizvedot dāvanas 300 latu vērtībā, dānis lamājis viņu vēl mēnesi.

"Viņš regulāri teica man, ka esmu resna un stulba. Ja raudāju, atbilde bija: "Beidz raudāt, tavas asaras smird"," pārdzīvojumus atceras tautā mīlētā dziedātāja.

Mediji Bendu dēvējuši par dāņu uzņēmēju, bet Inese gatava atklāt, kas bijusi dāņa īstais peļņas avots. "Viņš meloja visiem. Piemēram, strādniekiem lika iztīrīt mežu. Bet, kad bija jāmaksā, nelikās ne zinis. Strādnieki vērsās pie manis, teica, ka vajag naudu, bet Bends atbildēja, ka neko nezinot. Tas ir tas, ko viņš dara. Viņš turpina apkrāpt visu Priekuli," par bijušā "biznesu" zina stāstīt Inese.

Gribējis tikt vaļā no viena bērna

No Benda daudz cietuši arī dziedātājas abi jaunākie dēli, kuri pēc šķiršanās dzīvo pie Ineses. "Bends viņus lamāja, apsaukāja, raustīja aiz ausīm. Iebiedētie bērni viņa klātbūtnē bija kā zombiji," atceras Inese.

Kronis visam bijis Benda ierosinājums - ja Inese vēlas turpināt attiecības, no viena bērna viņai jātiek vaļā.

"Ko tad viņš gribēja - lai izmetu bērnu miskastē? Vai bērns ir kāda rotaļlieta? Mani bērni man vienmēr būs pirmajā vietā, un es no tiem nekad neatteikšos, bet Benda vēlme mani vienkārši šokēja," sašutusi Inese.

Bends finansiāli apkrāpis arī Inesi, piespiežot ieguldīt sievietes iekrātos 1700 latus viņa īpašumā. Nu Bends naudu Inesei atdot nevēlas. Viņš liekot bijušajai prasīt naudu no jaunā drauga, bet pats jau aktīvi meklē citu sirdsdāmu.

Bends draud pat izjaukt duetu Tyros

Zinot, cik latvietes kāras uz ārzemju vīriešiem un kā Bendam izdevies aizmiglot acis pašai, Inese brīdina sievietes neuzķerties uz mīlas kārā dāņa solījumiem. "Nevienai nenovēlu tādu cilvēku. Zinu, ka viņš meklē jaunu sievieti - iepazīšanās portālos jau izveidoti viņa profili, tāpēc iesaku visām sievietēm, lai piesargās no Benda.

Viņš negrib atdot manu naudu, es esmu paņēmusi interneta kredītus, un man nav, par ko tos atdot. Turklāt tas morālais pazemojums, ko man nācās pārciest viņa dēļ, nekad neaizmirsīsies.

Reiz pat viņš samaksāja mūsu kaimiņiem naudu, lai mani piedzirdītu. Viņš sajauca manu alu ar šņabi, un kad es tiešām piedzēros, smējās, ka droši vien tāda esmu savos koncertos, maukojos ar visiem.

Mans jaunākais dēls ir iedzīvojies nopietnās veselības problēmās, jo Bends puikam lika stundām strādāt, tīrot indīgus putekļus. To, ko viņš ir izdarījis ar mani, nenovēlu nevienai sievietei. Brīdinu visas, lai piesargās no šī cilvēka, jo viņš ir sievietes meklējumos," brīdina Inese.

Nupat Benda izdarības sasniegušas visaugstāko punktu: viņš paziņojis Inesei, ka atņems viņas uzticamo draugu un sabiedroto - Tyros sintezatoru, kā arī draud izpostīt Ineses muzikālo karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!