Foto: Mango

Leģendārās grupas Kombuļi līderes Ineses Cibuļskas (attēlā) dzīve kārtējo reizi pamatīgi pārvērtusies, un viņa sākusi kalt plānus par šķiršanos no ilggadējā dzīvesbiedra un savu bērnu tēva Ērika Cibuļska.

Vēl aizvadītajā mēnesī, kad Inese sapņoja par romantiskām mīlas jūtām ar melnādaino Ēģiptes pilsoni Maiklu, viņa nenojauta, ka jau maija sākumā viņa ar savu vecāko dēlu būs pārcēlusies pie dāņu uzņēmēja Benda Jensena Storgārda, kurš Liepājas pusē Priekulē saimnieko jau vairāk nekā 12 gadus.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese Cibuļska atklāj, ka viņas dzīvesbiedrs Ēriks vēl neko nezina par viņas jaunajām attiecībām. "Pirms nedēļas sakravāju ceļa somu un ar vecāko dēlu aizbraucu uz Rīgu. Ēriks domā, ka esam pie tantes Rīgā, bet nu man viņam būs jāatklāj šis fakts, ka beidzot esmu laimīga.

Man jau te kaimiņi no Kombuļiem zvana, lai es atgriežos mājās, jo Ēriks pat nav aparis dārzu. Nē, nē - viss! Es vairs neatgriezīšos pie Ērika, man pietiek pēdējo desmit gadu, ko esmu pavadījusi, dzīvojot kopā ar viņu. Es to vairs nevēlos, es gribu būt laimīga. Beidzot - pēc desmit gadu pārtraukuma - manī ir atdzimusi sieviete," stāsta Inese, kura ar savu mīļoto, kurš sevi dēvē par Ineses talanta cienītāju, iepazinusies portālā draugiem.lv.

Ar dāņu biznesmeni, kura uzņēmējdarbība Liepājas rajonā saistīta ar kokapstrādi, Inese sazinās angļu mēlē. Lai gan Bends ir nopietns, 60 gadus vecs kungs, tas tieši divreiz jaunākajai Inesei nav šķērslis.

"Kāda starpība, cik vecs? Galvenais, ka sirds ir iekšā. Viņš ir tik skaists vīrietis! Man iekšā viss vārās, kad esam kopā. Pirmās savas iepazīšanās naktis pavadījām Rīgā viesnīcā, bet tagad jau esmu pārcēlusies pie mīļotā uz viņa Priekules īpašumiem. Bends vēlas, lai man ir stabila un neatkarīga dzīve. Es nezinu kāpēc, bet es uzticos Bendam, jūtos aiz viņa muguras kā aiz milzīgas mūra sienas. Ja ar Ēriku kopā gāju pa ielu un viņam kāds jaunietis parādīja ar pirkstu, es tūlīt nobijos, jo Ēriks ne sevi, ne mani neprata aizstāvēt," nu jau izjukušās attiecības raksturo Inese.

Savukārt Bends sarunā ar Mango apstiprina, ka viņam attiecībā pret Inesi ir tikai un vienīgi nopietni nolūki un viņš ir gatavs atbalstīt Ineses solokarjeru un uzņemties rūpes par viņas bērniem.

Inese ir priecīga, ka Bendam nav šķērslis viņas četri bērni. "Sākotnēji Bends ar viņiem vēlas iepazīties, bet ir doma, ka bērni turpmāk dzīvos pie manis. Taču arī Ērikam ir jāuzņemas atbildība. Viņš galu galā man ir uztaisījis četrus bērnus, viņam ir jāuzņemas atbildība, ka visu savu garīgo enerģiju un veselību esmu veltījusi viņam un mūsu bērniem, bet no Ērika visu šo laiku neesmu saņēmusi nekādu atdevi. Kad paziņoju Ērikam, ka pametīšu viņu, viņš tik atsmēja, ka es nevienam ar četriem bērniem nebūšu vajadzīga," stāsta Inese.

Jau maija vidū Inesei ir paredzēts solokoncerts Priekules kultūras namā. Turklāt Inese pie saviem talanta cienītājiem nu dosies jaunā ampluā ar jaunu pseidonīmu - kā Inese Saulīte.

Saulīte ir sajūsmā par jaunajām pārmaiņām, kuras dziedātājai sagādājis mīļotais Bends. "Viņam nekā priekš manis nav žēl. Nopirka man jaunas kleitas, jaunu mobilo telefonu, jo Ēriks manu telefonu bija sadauzījis, aizveda mani uz fotostudiju, kur tapa mana jaunākā foto sesija.

Savā jaunajā tēlā esmu inteliģentāka, daudz smalkāka un sievišķīgāka. Pati sev liekos vizuāli pievilcīga, beidzot izskatos pēc sievietes, kura ir apmierināta ar savu dzīvi gan vizuāli, gan seksuāli," priecājas Inese, kura beidzot jūtas mīlēta un iekārojama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!