Foto: Privātais arhīvs
Ikvienam bija skaidrs, ka pievilcīgā estrādes dīva Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) ilgi brīvas sievietes statusā nebūs, un nu burvīgā dāma patiesi vairs nav pieejama - viņas jaunais draugs ir 51 gadu jaunais Paskvāle Adario, kurš pie dziedātājas gatavs traukties no pašas Itālijas.

"Sapazināmies Feisbukā - viņš ir jauns puisis no Itālijas, kurš saistīts ar šovbiznesu tāpat kā es. Paskvāle ir aktieris un strādā kabarē. Pagaidām sarakstāmies Feisbukā, bet jau septembrī Paskvāle brauks uz Latviju pie manis, un šeit viņš paliks veselu mēnesi," sarunā ar DELFI Izklaide skaistos jaunumus atklāj Inese.

Abu mīlas stāsts sācies nesen, un ikviens dziedātājas fans var tam izsekot portālā Facebook, kur pāris regulāri apmainās ar romantiskiem tekstiem un mīļiem zīmējumiem. Starp citu, Inese ar Paskvāli jau sazinās itāļu valodā, kuru viņa sāka apgūt iepriekšējā drauga Serdžo ietekmē.

Laimīgais Paskvāle jūlija sākumā publicējis savā profilā Ineses bildi, atzīstoties, ka ļoti vēlas viņu satikt un baudīt viņas dziedāšanu.

"Nice day for you .... mmmm. Ewery moment i want you are happy... mmmm," mīļus vārdus savam izredzētajam velta populārā dziedātāja. Viņa regulāri aplaimo savu itāli arī ar sirsniņu pilnām bildītēm.

Paskvāle jau paspējis Inesei atzīties mīlestībā, apgalvojot, ka jūtas ļoti laimīgs par to, ka saticis viņu, un attālums, kas abus šķir, nav šķērslis - Paskvāle gatavs drīz ierasties Latvijā pēc savas izredzētās. Jau neilgi pēc iepazīšanās karstasinīgais mīlnieks Inesi sociālajā portālā dēvē par savu lielo mīlu.

"I will weiting you amore mio... day after day.... minute after minute, second after second..." dzejiski itālim atbild talantīgā māksliniece. Lai vēl vairāk uzkurinātu puisi, viņa portālā ievietojusi pikantas  fotogrāfijas.

Abus vieno ne tikai mūzika, bet arī citi kopīgi hobiji. Paskvāle tāpat kā Inese aizrāvies ar fotomākslu, ko demonstrē arī, publicējot portālā stilīgi apstrādātu savu bilžu sēriju (skat. galerijā).

Starp citu, ne tikai Ineses sirdī šobrīd valda pavasaris - pie jaunas mīlas ticis arī viņas bijušais mīlnieks - dāņu pensionārs Bends Jensens Stogārds. "Bendam ir draudzene no Valmieras! Viņa nupat speciāli atbraukusi pie viņa uz Priekuli. Gan jau iepazinās Inbox dating, kur viņš regulāri apgrozījās," smej Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!