Foto: DELFI
Tiesa ir lēmusi: atraktīvajai dziedātājai Kombuļu Inesei (attēlā) par pikantajām izdarībām Rīgas centrā, filmējoties Sanda Kiopa klipā, mēneša laikā jāsamaksā sods – 60 lati. Inese gatava naudiņu samaksāt un notikušo uztver kā mācību – ar tādiem tipiņiem kā Kiops viņa vairs neielaidīsies. Diemžēl Kiops jau viņai radījis jaunas nepatikšanas.

”Stulbi jau sanāk, ka man jāmaksā sods par filmēšanos Kiopa klipā, kuru viņš pats organizēja, bet naudu samaksāšu, jo apzinos, ka atbildība ir jāuzņemas. Cenšos skatīties uz notikušo pozitīvi - esmu guvusi mācību un turpmāk ar zemisko Kiopu neielaidīšos. Kad samaksāšu sodu, būšu pilnībā atkratījusies no tā tipa," sarunā ar DELFI Izklaide emocijas pēc sprieduma saņemšanas pauž Inese.

Sapīšanos ar skandalozo Kiopu dziedātāja uzskata par vienu no savas dzīves lielajām kļūdām. Viss sākās daudzsološi - Kiops uzaicināja populāro Inesi filmēties ainās viņa klipam Dziļāk vēl, un Inese, atbalstot mūzikas kolēģi, piekrita mākslas vārdā atkailināties līdz apakšbiksēm Rīgas centrā.

Kad izrādījās, ka filmēšana ne ar vienu nav bijusi saskaņota un par šīm izdarībām draud sods, Kiops izlikās nekā nezinām par filmēšanu. Idejas autors tika cauri sveikā, kamēr Inesei, kura klipā bija tikai aktrise, Kiopa izdarību dēļ nāksies krietni patukšot maciņu.

Kiops soda maksāšanā nepiedalīsies, toties viņš jau paspējis ievilkt Inesi jaunās klapatās. ”Nepietika ar to, ka šis kretīniskais cilvēks nupat sabojāja manu Rīgas koncertu, pēkšņi iebrāžoties tajā un sākot izģērbties. Nu man par Kiopa izdarībām piesējusies bāriņtiesa.

Uz koncertu, kas notika pēcpusdienā, ne naktī, man līdzi bija piecus gadus vecais dēls Gabriels. Atbraucām kopā uz Rīgu, aizvedu viņu pie zobārsta un nesaskatīju neko sliktu tajā, ka dēls pēcpusdienā noklausīsies manu koncertu.

Kiopa uznāciens un izģērbšanās nebija paredzēta programmā, bet nu bāriņtiesa mani vaino par to, ka esmu rādījusi dēlam ko tādu. Kiops var pliks parādīties jebkur - vai es esmu pie tā vainīga?

Ir tik daudz ģimeņu, kuru bērniem jānoskatās, kā vecāki dzer vai kuri vispār tiek atstāti mājās vieni paši - es tagad esmu sliktā, jo paņēmu dēlu līdzi noklausīties koncertu? Neviens nevarēja zināt, ka tur iebrāzīsies Kiops," rūgtuma pilna ir Ineses sirds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!