Foto: DELFI
Piektdienas, 30. marta, vakarā pasaulē nākusi populārās Krievijas dziedātājas Kristīnas Orbakaites (attēlā) meitiņa – jaundzimušās vārdiņš plašākai sabiedrībai vēl netiek atklāts, bet zināms, ka mazulīte piedzimusi vienā no elitārākajām Maiami klīnikām.

Par laimīgo notikumu, kā jau tas mūsdienās ierasts, saviem faniem paziņoja pati jaunā māmiņa, Twitter tīklā pavēstot, ka meitiņa piedzimusi 30. martā pulksten 19:58 pēc Maiami laika, un aicinot sevi apsveikt.

Šim aicinājumam, protams, nekavējoties atsaukušās gan citas Krievijas estrādes zvaigznes, gan dziedātājas fani un atbalstītāji, suminot māti un meitiņu un vēlot viņām abām visu to labāko.

Orbakaites mammas, Krievijas skatuves mākslinieces Allas Pugačovas bijušais mīļotais Filips Kirkorovs, kurš vēl aizvien saglabājis labas attiecības ar Pugačovas ģimeni, atklājis vēl kādas svarīgas detaļas par jaundzimušo - viņš ievīterojis, ka mazulīte sver 3700 gramus un ir 56 centimetrus gara.

Jaundzimušā bērna tēvs ir uzņēmējs Mihails Zemcovs. Orbakaite savai mātei dāvājusi divus mazdēlus - 1991. gadā pasaulē nāca Orbakaites un krievu estrādes dziedātāja Vladimira Presņakova dēls Ņikita, bet 1998. gadā piedzima viņas un biznesmeņa Ruslana Baisarova dēls Denijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!