Foto: Publicitātes foto

Šogad jau piecpadsmito reizi norisināsies jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis. Tapis zināms, ka Latviju muzikālajā sacensībā šogad, iespējams, pārstāvēs talantīgā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna (attēlā).

Skatuves māksliniece to saviem atbalstītājiem paziņojusi ar sociālo tīklu starpniecību. Viņa savā Instagram foto blogā publicējusi pašbildīti, kura, kā liecina pie tās norādītā informācija, tapusi Maskavā.

Foto aprakstā Tīna saviem faniem uzdevusi retorisku jautājumu – kurš, viņuprāt, šogad Latviju pārstāvēs Jaunajā vilnī. Bilde papildināta arī ar vairākiem tēmturiem – #lovemyjob (mīlu savu darbu), #mademydreamcometrue (esmu piepildījusi sapni), #lovemycountry (mīlu savu valsti) un citiem.

Komentāru sadaļā ļaudis dziedātāju apbēruši ar apsveikumiem. Savukārt pati māksliniece sarunā ar DELFI Izklaide atklāj, ka patiešām atrodas Maskavā, taču nevēlas vēl skriet notikumiem pa priekšu. Māksliniece informē, ka tas, vai viņa Latviju šogad pārstāvēs Jaunajā vilnī Sočos, oficiāli būs zināms rīt.

Plānots, ka konkurss šogad Sočos norisināsies no 3. līdz 9. septembrim. Muzikālās sacīkstes organizatori jau apsolījuši, ka par godu Jaunā viļņa 15. gadu jubilejai būs sarūpēti vairāki pārsteigumi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!