Foto: Vida Press

Amerikāņu mūziķis Lenijs Kravics (attēlā) šonedēļ Stokholmā sniedza koncertu, kurš daudziem iespiedīsies atmiņā uz visu atlikušo mūžu, jo klausītājiem bija iespējams novērtēt ne tikai dziedātāja vareno balsi un meistarīgo ģitārspēli, bet arī viņa locekli.

Viens no Kravica iecienītākajiem apģērba gabaliem ir ādas bikses, taču apakšveļa gan mūziķim derdzas kā dadzis pēcpusē. Arī Stokholmas koncertā mākslinieks nebija papūlējies uzvilkt apakšbikses, kas, iespējams, viņu šoreiz būtu paglābušas no nepatīkamā starpgadījuma.

Kravica uzstāšanās bija ieturēta labākajās koncertu tradīcijās, un vienā brīdī mūziķis strauji notupās, lai aplaimotu publiku ar ģitāras solo, taču šī šķietami nevainīgā kustība kļuva par vakara naglu - Lenija ādas bikses pārplīsa tieši šekumā, un no tām izvēlās viņa loceklis.

Dīvainā kārtā Kravics nemaz necentās savu locekli paslēpt aiz ģitāras vai kaut kā citādi piesegt, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka šis mirklis tika iemūžināts foto.

Sapratis, ka klausītāju skatienam atklājusies pati slēptākā ķermeņa vietiņa, Kravics mierīgi devās uz aizskatuvi, kur uzvilka jaunas bikses, un jau pēc minūtes atgriezās uz skatuves tupināt uzstāšanos.

Foto, kurā redzama mūziķa pati dārgākā mantība, kļuvis par īstu interneta hitu, un attēls licis sajūsmā noelsties un ķiķināt nevienam vien cilvēciņam. Kravica neveiklais pietupiens licis saausīties arī rokmūziķim Stīvenam Taileram, kurš savam kolēģim nosūtījis amizantu ziņu.


"Vecīt... Bez apakšveļas un ar pīrsingiem... Piedr***... Tu man nekad to mēslu nebiji rādījis", pajokojis Tailers. Kravics šo ziņu publicējis savā oficiālajā Twitter kontā, attēlu papildinot ar daudzsološu mirkļbirku - penisgate.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!