Foto: DELFI

Lai gan vēl pirms nepilniem diviem mēnešiem dziedātāja Liene Šomase (attēlā) jūsmīgi stāstīja medijiem par to, ka pirmo reizi dzīvē pa īstam iemīlējusies, nu viņa atkal ir brīva meitene, par ko oficiāli paziņojusi sociālajos portālos.

Par to, ka atkal ir brīva no attiecībām, Liene paziņoja saviem draugiem un atbalstītājiem ar portāla Facebook starpniecību 25. jūlija pēcpusdienā plkst. 15:42. Lienes paziņojums izpelnījies visdažādāko reakciju - kamēr dāmas ir neizpratnē un mierina jauno dziedātāju, puiši jau publiski aicina viņu uz randiņiem.

Dziedātāja gan īpaši neskumst par savu jauno brīvas meitenes statusu. "Bet tas jau ir jautri! Vasarā jau vajag brīvību," viņa atbild mierinātājiem.

Puišu aicinājumiem uz randiņiem Liene pieklājīgi atsaka, bilstot, ka "caur šiem portāliem nepiekopju iet ar nepazīstamiem vīriešiem uz kino", bet dāmām, kas izsaka gatavību kopā doties puišu medībās, atbild, ka nekad neko necopējot - ja būs lemts, īstais pats uzmeklēs.

Dziedātājas pēkšņais paziņojums ir vairāk nekā negaidīts, ņemot vērā to, ka vēl pavisam nesen žurnāla Shape jūlija numuram Liene atklāja, ka pirmo reizi dzīvē pa īstam iemīlējusies.

"Tagad varu sacīt, ka esmu satikusi puisi, kas man ir ļoti liels iedvesmas avots, viņš man dod ļoti daudz enerģijas. Vai jūtos satikusi savu īsto? Es baidos lietot skaļus vārdus. Cik vien sevi atceros, esmu bēgusi no attiecībām, vienmēr skaļi esmu saukusi sevi par karjeras, ne ģimenes sievieti.

Bet tas tāpēc, ka līdz šim man šķitis, ka būšana ar kādu kopā ir kā dzīve ieslodzījumā. Bet man ir bail no nebrīves. Tikai nesen sapratu, ka attiecības taču nav nebrīve! Tagad mācos izbaudīt kopā būšanas laiku.

Es taču nekad sev neesmu pielaidusi klāt tādu vārdu kā mīlestība, nezinu, kas tas ir. Tikai beidzamajā laikā, kad runāju ar draudzenēm, viņas saka: "Bet, Liene, tu taču esi iemīlējusies!" Manas draudzenes brīnās, kā tas var būt, ka tikai tagad pirmoreiz ko tādu izjūtu," intervijā žurnālam stāstīja Šomase.

Tagad, atkal brīvas meitenes statusā, viņa gan nerada bēdu sagrauztas un pamestas meitenes iespaidu - Liene piekrīt teicienam, ka viss plūst un mainās un iesaka uz pārmaiņām skatīties ar smaidu. "Galvenais ir iemācīties baudīt šīs pārmaiņas - ko es tieši daru! Un dīvaini to teikt, bet ir jautri!" atzīst dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!