Foto: Publicitātes foto
Jau ierasts, ka sabiedrībā zināmi cilvēki sociālos tīklus izmanto ne tikai, lai informētu par savām ikdienas gaitām un sasniegumiem, bet arī lai dalītos pārdomās par dažādām aktuālām un svarīgām dzīves jomām – piemēram, seksu.

Viens no aktīvākajiem pārdomu publicētājiem savā Facebook profilā ir skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kura ieraksti bieži vien ne pa jokam satrauc galvenokārt daiļā dzimuma pārstāves un izraisa īstu komentāru lavīnu.

Tā noticis arī fotomākslinieka ierakstu par visiem tik aktuālo un saprotamo seksa tēmu - Sokolovs bija sīki un smalki izstāstījis, kas viņam, balstoties uz līdzšinējo pieredzi, nepatīk mīlas dzīvē.

Viņš godīgi uzskaitījis, ka orālā seksa laikā viņam nepatīk, ja skrāpē ar zobiem un kož, kā arī, ja meitenes "uzvedas kā šujmašīnas". Tāpat Sokolovam nepatīk, ja meitenes aiztiek viņa krūšu galus, kas "nepatīkami kut", saspiež oliņas un sēž jātnieces pozā un ar saviem garajiem matiem kutina viņam seju

"Nepatīk meitenes, kuras seksa laikā klusē un nerunā. Guļ uz muguras ar smaidu un puspievērtam acīm. Man nepatīk, kad sieviete skaļi elso. Diezgan jocīgi, kad sieviete seksa laikā sāk runāt angliski.

Vēl trakāk - kad sieviete izmanto pavisam rupjus krievu lamuvārdus. Nepatīkami un mulsinoši ir tad, kad meitene orgasma laikā sāk skaļi un histēriski raudāt," prātojis Sokolovs un uzskaitījis vēl citas nepatīkamas lietas.

Fotogrāfa uzskati satrauca daudzus, un starp viņiem bija arī šobrīd otrā bērniņa gaidībās esošā dziedātāja LieneCandy jeb Liene Greifāne, kura uz ierakstu reaģēja zibenīgi, paziņojot, ka Sokolovam varbūt labāk vispār nevajadzētu nodarboties ar seksu.

"Manuprāt, tas ir stulbi rakstīt par sievietēm, ar kurām esi gulējis, sliktu. Ja tev nepatika, ko un kā viņas dara, tad normāls vīrietis par to aprunāsies ar meiteni un pateiks, kas patīk un kas nē.

Cilvēki ir dažādi un sajūtas katram ir savādākas. Meitene nevar uzminēt katra puiša vēlmes, jo katram vīrietim erogēnās zonas atšķiras. Vīrieši 90% arī ir slikti orālā seksa izpildītāji, kuri iedomājas, ka sievieti ir jāuzbudina divās minūtēs vai tikai ar locekļa galviņu, vai arī, ka klitoru var skrāpēt ar sausu pirkstu, kost," savās pārdomās dalījusies Liene.

Viņa atzinusi, ka neviens no mums nav perfekts, bet cilvēkam pēc 30 gadu sliekšņa pārkāpšanas ir jāizrunā šādas lietas aci pret aci ar otru cilvēki, nevis publiski jāsūkstās sociālajos tīklos.

"Beigās izklausās, ka esi tās sievietes izmantojis tīri seksa dēļ," aizdomas paudusi dziedātāja, bet Sokolovs atcirtis, ka, ja cilvēki runātu tikai aci pret aci, tad būtu jāver ciet skolas. Viņaprāt, ieraksts ir izglītojošs un par šādām lietām nepieciešams runāt un rakstīt pēc iespējas vairāk.

"Tici man, ne katram vīrietim ir tik lieli aizspriedumi pret lietām, kā tu raksti. Labāk neiedzen sievietes stresā pirms laika, gan jau katra izdomās ko un kā ir jādara ar vīrieti. Normāls vecis meitenei, kura kaut ko nezinās, pateiks, kas un kā viņam patīk. 

Viens ieteikums visiem - mācāmies nekautrēdamies runāt. Meitenes, ja vīrietim nepatiks ko un kā jūs darāt, tad pats vainīgs. Neiespringstiet uz vīrieti, kurš jūs nenovērtē," rezumējusi Liene un no tālākām diskusijām izvairījusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!