Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā dziedātāja Māra Katarska, kura šova laikā pārtrauca gandrīz četrus gadus ilgušās attiecības ar mūziķa Igo dēlu Dāvidu, izgājusi sabiedrībā kāda simpātiska puiša kompānijā.

"Puisi sauc Ralfs, un mēs iepazināmies caur internetu pirms apmēram četriem, pieciem mēnešiem. Viņš skatījās šovu un uzrakstīja man. Šad tad tiekamies, bet gluži pāri mūs vēl nevar saukt," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Māra, nenoliedzot, ka zināmas savstarpējas simpātijas abus ar Ralfu vieno.

Abu attiecību statusu Māra vēl nevēlas kā īpaši definēt - simpātiskā dziedātāja kopā ar Ralfu jūtas labi, bet joprojām sauc sevi par brīvu meiteni, lai gan citu puisi īpaši nemeklē.

"Ralfs nav saistīta ar mūziku - viņš sporto un mācās," par puisi stāsta dziedātāja. Māra simpātisko puisi plašākai sabiedrībai atrādīja, sestdienas vakarā kopā apmeklējot Holivudas stila ballīti klubā Dstyle.

"Markus Riva ir mūsu kopīgais draugs, un mēs labprāt apmeklējam viņa rīkotās ballītes. Markus vispār ir malacis, jo viņš vienmēr iegulda laiku ikvienas ballītes izveidē, piedomā par to, lai būtu labs tusiņš. Viņa klubā vienmēr valda patīkama atmosfēra," par izdevušos pasākumu priecājas Māra.

Jau šopiektdien, 23. martā, Dstyle Lounge būs dzirdama arī pašas jaunās dziedātājas uzstāšanās - Māra muzicēs kopā ar draugiem Madry, Valteru Osi un Didzi Bordo. "Tā būs Katarsky un Madry akustiskā programma - mierīgs, bet interesants repertuārs," sola dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!