Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas nogalē priecīgu notikumu piedzīvojusi mūziķe Māra Upman–Holšteine (attēlā) un viņas vīrs Jānis jeb dziesminieks Goran Gora – pasaulē beidzot nācis pāra pirmdzimtais mazulis.

Māra par šo priecīgo notikumu savus draugus un atbalstītājus informējusi visai modernā veidā - ar sociālo tīklu starpniecību.

Mūziķe tīmekļa vietnē Instagram publicējusi aizkustinošu foto, kurā iemūžinājusi sava mazuļa pēdiņu, un, kā liecina jaunā māmiņas sniegtais komentārs pie bildes, Holšteinu ģimenē ienākusi meitiņa, kurai pāris devis vārdu Ronja.

Šis Māras paziņojums viņas draugu un paziņu lokā uzņemts ar milzīgu sajūsmu, un to sveicēju vidū, kas Ronjai un viņas vecākiem novēlējuši laimi un veselību, bijuši arī vairāki radošās sfēras darboņi - grupas Prāta vētra dalībnieks Māris Mihelsons, TV šovu producente Elīna Doļģe, dziedātājs Mārtiņš Ruskis un daudzi citi.

Jau vēstīts, ka pirmo reizi plašāka sabiedrība par gaidāmo mazuli uzzināja janvārī, kad abi vecāki ar sociālo tīklu starpniecību visus savus atbalstītājus un daiļrades cienītājus informēja, ka šī gada pavasarī viņu ģimenē gaidāms "plaukstas lieluma pavasaris".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!