Foto: DELFI

Piektdienā, 31. augustā, klusā ceremonijā Liepājas dzimtsarakstu nodaļā apprecējušies populārais mūziķis, grupas Positive For dalībnieks Miks Dukurs un viņa mīļotā meitene Laura (abi kopā attēlā), kura pēc kāzām pārgājusi Mika uzvārdā.

"Apprecējāmies uzreiz pēc atgriešanās no kopīga ceļojuma pa ārzemēm. Mūsu kāzas nebija masveida pasākums - sarakstījāmies Liepājas dzimtsarakstu nodaļā, kuru izvēlējāmies, jo tajā precējušies arī mani vecāki.

Ar mums bija tikai laulību liecinieki, bet pēc tam bija nelielas svinības kopā ar vecākiem," sarunā ar DELFI Izklaide priecīgos notikumus atklāj Dukurs.

Pazīstamais mūziķis uzskata, ka kāzu dienā vislielākā nozīme ir pašu jaunlaulāto sajūtām, un milzu ceremoniju ar viesu simtiem Miks un Laura nevēlējās. Arī kāzu mūzikas izvēles ziņā jaunā Dukuru ģimene bijusi ļoti pieticīga - ceremonijas laikā vietējais mākslinieks izpildījis Elvisa Preslija dziesmu Love Me Tender, ar ko arī pilnīgi pieticis.

To, ka beidzot jāaprecas, saskanīgais pāris izlēmis kopīgi - pompoza bildinājuma nav bijis. Viss noticis mīlestības vārdā, un bērniņa gaidībās jaunā sieva arī neesot. "Mazulis uzreiz pēc kāzām it kā vēl nav plānots, ja nu vienīgi ir kas tāds, ko paši nezinām," smejas laimīgais jaunais vīrs.

Ar simpātisko jurisprudences studenti Lauru Miks iepazinies kāpņutelpā - abi bijuši kaimiņi. Kopā sabiedrībā abi sāka iziet pagājušā gada pavasarī, un šajā laikā Laura Miku iedvesmojusi jau vairākām lieliskām dziesmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!