Foto: Vida Press
Kad jau šķiet, ka par pasaulē pašu neķītrāko popzvaigzni dēvētā amerikāniete Mailija Sairusa (attēlā) uz skatuves ir parādījusi un izdarījusi visu iespējamo, viņa atkal pārsteidz. Mūziķe beidzot sniegusi savu, iespējams, visu laiku piedauzīgāko šovu.

Čikāgā šonedēļ dots starts Sairusas ekskluzīvajai klubu koncerttūrei Miley Cyrus & Her Dead Petz Tour. Paredzēts, ka tās ietvaros viņa viesosies astoņās dažādās pilsētās ASV un Kanādā, un tūres noslēgums gaidāms 19. decembrī Losandželosā.

Nevienam nav noslēpums, ka Mailijas uzstāšanās tradicionāli izvēršas par striptīza šovu, kura laikā viņa ne tikai atkailina krūtis, izkar mēli un masturbē, bet arī uz skatuve smēķē zāli un dara daudz citu satraucošu lietu.

Jaunākās tūres pirmais koncerts bijis ieturēts pašās labākajās neķītrās Mailijas uzstāšanās tradīcijās, un šoreiz viņa fanus aplaimojusi ar dažiem īpaši piedauzīgiem izgājieniem. Par pasākuma naglu kļuvis mākslīgais loceklis, ko Sairusa bija piestiprinājusi sev ar jostu.

Neķītrā Mailija, lepni izgriezusi krūtažu, pie kuras piemontēti mākslīgi plastmasas ciči, pa skatuvi defilējusi kā vienradzis, augstu gaisā izslējusi mākslīgo peni. Tāpat jāatzīmē fakts, ka mūziķe jau atkal publiski masturbējusi un aiztikusi savu pašu intīmāko ķermeņa vietiņu.

Kā vēlāk pavēstījuši pasākuma aculiecinieki, šis bijis viens no visu laiku piedauzīgākajiem Sairusas šoviem. Tiesa, neviens neapšauba, ka popdziedātājas jaunā koncerttūre būs komerciāli ļoti veiksmīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!