Foto: F64
Pēdējā laikā pašmāju medijos izskanējušas ziņas, ka dziedātāja Olga Rajecka šķīrusies no sava ilggadējā drauga Ginta Mauliņa un uzsākusi romānu ar 42 gadus veco skaņu inženieri Ivo Bankavu (abi attēlā), kurš tagad šīs runas apstiprinājis un atklājis, ka viņš dziedātāju jau paguvis bildināt.

"Lēmums ir pieņemts - esmu Olgu bildinājis! Vēlos, lai pēc iespējas drīzāk mēs apprecētos. Tā ir mana, pārliecināta vīrieša, rīcība, jo es Olgu ļoti mīlu. Tas, ko cilvēki runā riņķī un apkārt, lai paliek uz viņu sirdsapziņas," žurnālam Kas Jauns apstiprinājis Bankavs.

Abi pirmo reizi sastapušies pirms 20 gadiem, kad Olga dziedājusi Ivo kāzās, bet vēlāk viņi tikušies dažādos ar mūziku saistītos pasākumos. Pa īstam viens otrā viņi ieskatījušies, pošoties Dziesmu un deju svētku raidījuma Lai top! filmēšanai - Bankavs dejojis deju kolektīvā Rotaļa XO, ar kuru kopā Rajecka veidojusi savu priekšnesumu.

Nopietnas attiecības abiem izveidojušās pirms trim mēnešiem, un tagad abi jau sākuši kopdzīvi Rajeckas mājvietā Bukultos.

5. februārī, Rajeckas dzimšanas dienā, Ivo viņu bildinājis, un tagad Rajeckas labās rokas zeltnesi rotā saderināšanās gredzens. Abi izdevumam Kas Jauns arī apstiprinājuši, ka, tiklīdz pierims saspringtais darbu grafiks, kas saistīts arī ar dziedātājas gatavošanos Eirovīzijas nacionālās atlases finālam, abi apprecēsies.

Bankavs arī nav noliedzis, ka vasarā pasaulē nāks viņa pirmdzimtais no iepriekšējām attiecībām, bet runas, ka attiecības ar Rajecku izjaukušas šo ģimeni, viņš noraidījis, skaidrojot, ka bērns nevar noturēt kopā cilvēkus, kuri viens otru nemīl.

Šīs būs dziedātājas otrās laulības - savulaik viņa bija precējusies ar basketbolistu Igoru Miglinieku, un šajā savienībā pasaulē nāca meita Marija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!